Vinduet tarme Installation

May 13

Vindue beklædning er fundet i indre af huset rundt i siderne og toppen af et vindue. Kabinettet er også ofte installeret under vinduet. Vindue beklædning er tilgængelige i varierende bredder og tykkelser. Der er også forskellige stilarter. Det er lavet af træ, men kan også være lavet af et kompositmateriale. Træ beklædning kommer i enten maling eller pletten grade. Installere kabinettet omkring et vindue er noget, der kan udføres af enhver boligejer.

Instruktioner

•Undersøg jambs kører op hver side af vinduet for at sikre de flugter med væggen. Dette vil forhindre casingen klistrer. Køre en tykkelseshøvl over toppen af jambs, hvis det er nødvendigt, at selv dem ud med væggen.

•Measure rundt om vinduet og record længde og bredde på begge sider. Mærke på det første stykke af casing bredden langs toppen af vinduet. Skub det første stykke af kabinettet i en gering sav. Butt bagsiden af kabinettet op til hegnet på saven.

•Drej klinge af saven til 45-grader i enten retning og linje op klinge med mærke på kabinettet. Trække ned på håndtaget og skære lige igennem mærket på kabinettet. Markere den afstand, der skal skæres til og vende bladet til 45-grader i den modsatte retning. Skær langs mærket, så begge ender har 45-graders vinkel nedskæringer. Gentag processen for det nederste stykke af kabinettet.

•Klippe begge sider af de næste to stykker af kabinettet på 45-grader, én i hver retning. Skær stykkerne længden af de indspillede måling for siderne. Sætte alle tre stykker op mod væggen, så de gør 90 graders vinkler.

•Præ-boremaskine efterbehandling negle ind i kabinettet. Indsæt søm i boret og pre bore to huller i hver ende af den øverste stykke. Hammer søm i sted gennem de forborede huller. Installere casingen langs siderne på samme måde. Indsæt ekstra negle hver 12 inches ned langs siden.

•Installer det nederste stykke ligesom toppen blev installeret. Dækker alle søm huller med træ kit og udfylde hullerne mellem stykker af kabinettet med kit.

Tips & advarsler

  • Altid så bære beskyttelsesbriller når du arbejder med en sammensatte gering.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com