Vingården plantning Guide

July 16

Dyrkning af druer i hjemmet kan være en produktiv og givende bestræbe, giver du planlægger din vingård korrekt. Den rigtige plante afstand og betingelser kunne betyde forskellen mellem en sund, produktive vingård og en, der har bør for en masse arbejde.

Sorter

Næsten alle dele af USA er egnet til druer, men det er vigtigt at vælge den rigtige sort. Vælg områder med hårde vintre, som nordøstlige USA og nordlige dele af Midwest Vinterhårdføre druer. Avlere i Texas og andre varme regioner bør vælge sorter, der kan modstå varme somre og modstå svampeinfektioner.

Miljømæssige

Vinstokke foretrækker fuld sollys og varme temperaturer. De kan vokse i en række forskellige jordtyper, men er bedst i veldrænet jord med let syrlighed. Undgå våde steder og områder, skyggefulde træer, buske eller bygninger.

Afstand

Grapevine afstand har væsentlig indflydelse på udbyttet. Druer, der dyrkes for tæt på hinanden blive forkrøblet og producere kun et par, koncentreret frugt. De dyrkes alt for langt fra hinanden producere masser af blade og vinstokke, men få druer. Iowa State University anbefaler plantning af vinstokke mellem 6 og 8 fod fra hinanden, med rækker fordelt 9 fod fra hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com