Vinklet væg indramning teknikker

May 28

Vinklet væg indramning teknikker

Hvis du tænker på dividere din kælder til individuelle værelser ved at sætte nogle vægge, kan du gøre mere brugbar plads ved at dividere din kælder i rum som et hjem kontor eller soveværelse. Dette giver også ekstra boligareal til en far eller mor, der bliver ældre, og du skal drage omsorg for dem. En vigtig færdighed du har brug for hvis du vil oprette en eller flere værelser dig selv er at vide vinklet væg indramning teknikker.

Type af indramning

Indramning en mur kræver en grundlæggende viden om og færdigheder i tømrerarbejde. Det er nemmere at ramme vægge, ikke som bærende end udvendige vægge nær grundlaget for din kælder.

Målinger

Korrekt måling sikre vægge forbindelse til hinanden på en nøjagtig 90 graders vinkel; væggene skal være squared mod hinanden. Et nyttigt værktøj er en T-square. En T-square bruges ofte på en udarbejdelsen bestyrelsen til at tegne linjer med en 90-graders vinkel til hinanden. Det kan også bruges til at tegne streger på et gulv til at placere to vægge for at mødes i en 90 graders vinkel.

2 af 4s

Køb 2 af 4 trykimprægneret tømmer. Markere træ hver 16 inches til studs. Hankatte er oprejst støtte stykker som wall materialet er tilknyttet. Gøre en linje 3/4-inch for hver side af stutteriet markere punkter fra din målebånd. Markere hver bord på den samme position for hvert af studs, så de line op til toppen og bunden af brønden.

Studs

Bestemme stud længde ved at måle højden af et værelse. Brug et målebånd fra gulvet til loftet. Trække 3 ½ inches fra din målte afstand at få en endelige længde. Skære syv studs for en vægsektion 8 fod bred. Nail studs til de øverste og nederste plade af 2 af 4s.

Kridtstreg

Fastgør en kridtstreg på loft og gulv, længden af væggen. Bruge en plumb bob fra loft til gulv, for hvor du skal placere en kridtstreg på gulvet.

Væggen at hæve og sikring af

Hæve væggen og placer toppen og bunden af muren langs kridt linjer. Sikre toppen af væg til loft tværbjælke og bruge shims til at udfylde eventuelle huller. Sikre bundplade til betongulv med murværk skruer.

Anden væg

Brug en T-square til at tegne loft og gulv linjer på en 90-graders vinkel til den første væg. Konstruere den anden væg på samme måde, og flytte det ind i position ved 90 grader til den første væg. Fastgør den anden væg til gulvet og loftet på samme måde, butting kanten af den første væg flush mod kanten af den anden væg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com