Vinstokke, der vokser på saven palmer

January 11

Saw Calla (Serenoa repens) er en bred vifte af palm, der vokser som buske og små træer i hele det sydøstlige USA. Denne Arecaceae familie plante er den eneste art i slægten Serenoa. Saw Calla vokse til højder af 6 fod med vifteformede grå til blågrønne blade. I løbet af sommeren, aromatiske cremet blomster blomstre forud for udviklingen af æg-formede lilla-sorte bær. Mange typer af klatring vinstokke vokser på Savpalme, slyngende omkring stammen.

Løvfældende

Virginia slyngplante (Parthenocissus quinquefolia) er hjemmehørende i nord til sydøstlige USA og er en klatring vin med forgrenede slyngtråde, der giver planten til at overholde andre planter. Vokser til længder af 30 til 50 fod, har denne løvfældende plante en hurtig vækstrate. De mørke grønne alternativ sammensatte håndformede blade skifte til lilla eller rød i løbet af efteråret. Østlige poison ivy (Toxicodendron radicans) er en løvfældende træagtige vinstokke med en klatring vane. Denne oprindelige plante til Nordamerika ombrydes sig omkring træer bruge dem som støtte til at vokse. Østlige poison ivy har lys grøn mandelformede småblade, der udvikler sig i grupper på tre. I efteråret tager blade på røde og orange toner.

Stedsegrønne

Koral Gedeblad (Lonicera sempervirens) er en 3 til 18 - fods lang stedsegrønne vinstokke, der ombrydes sig omkring buske og træer. Denne amerikanske plante har skinnende mørke grønne ovale blade. Koral honeysuckle producerer klynger af trompet formede blomster i en bred vifte af rød til gul toner. Dutchman's pipe (Aristolochia macrophylla) er en høj klatring slyngende stedsegrønne vinstokke, der stammer fra det østlige USA. Unikke lilla til lilla-brun blomsterne har en buet rør som form og blomstrer tidlig om sommeren. Dutchman's pipe har kedelig grøn, hjerte-formede blade med en alternativ ordning.

Prydplante

Amerikanske blåregn (Wisteria frutescens) er en native pynt vin vokser langs den østlige kyst i USA. Dette træ klatring plante når længder af 65 fødder; men planten normalt begrænser dens vækst for at forblive den samme størrelse af sin vært plante. Hængende klynger af lilla-blå racemes blossom i slutningen af foråret til forsommeren. Trompet vin (Campsis radicans) er en pryd løvfældende oprejst klatring vin med antenne rod, der tillægger andre planter. Denne 30 til 40 fod lange vin har dyb grøn grove blade med en modsat konfiguration og pinnately sammensatte form. Prangende orange skal scarlet farvede rørformede blomster blomstre i klynger juli til August.

Frugt bærende

Muscadine drue (Vitis rotundifolia) er en woody klatring vin med urteagtige slyngtråde og er endemisk i de sydøstlige regioner i USA. Lille bleg-grønne toppe af blomster form langs plantens stængler i midten af foråret. Muscadine drue har lyse grønne bær, som vise at mørke lilla i løbet af sommeren, hvor druerne modnes. Balsam apple eller bitter agurk (Momordica charantia) er en urteagtig subtropiske til tropisk vin med oprindelse i Indien og etablerede i Florida. Denne årlige vin danner slyngtråde bruges til klatring og slyngende omkring andre planter. Balsam apple har dybt fligede mørke grønne blade med gule blomster, der vises juni til juli. Vorten dækkes aflange frugter modne fra September til November.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com