Vintage badeværelse idéer

February 10

Stilen i ethvert hjem bør afspejler ejerens personlige stil. Mange ejere af ældre huse gerne bevare oprindelige elementer i hjemmet, at bringer karakter af en enklere tid. Brug vintage inventar og vintage stil elementer i dit badeværelse giver en måde at bevare fornemmelsen af det oprindelige hus, om hele design er vintage eller det inkorporerer nogle moderne elementer.

Vintage magasiner

Før du ser til at købe varerne nødvendigt at gøre det vintage badeværelse til en succes, ser en vintage blade og reklamer til den æra, som du ønsker at genskabe. Dine gæster kan ikke mærke at badekarret er fra 1930s og medicinskabet er fra i 1960 ' erne, men hvis du ønsker at være konsekvent, forskning er vigtig.

Nogle af de bedste vintage magasiner at se på når forske disse emner er bedre boliger og haver, Ladies Home Journal og amerikanske hjem. Disse titler kan være tilgængelig gennem det lokale bibliotek på mikrofiche eller gennem auktioner steder såsom eBay. Disse magasiner kan have artikler om badeværelse indretning, og nogle af de nyeste opfindelser, badeværelse for at æra.

Vintage inventar

Vintage inventar er den første måde at skabe et gammeldags udseende i badeværelset. Husejere bør vælge armaturer, der match æra for det overordnede udseende. De vintage elementer behøver ikke at matche, men hvis du arbejder på et vintage badeværelse fra 1950erne, alle de vintage inventar burde have været anvendt i badeværelser som før 1960.

Vintage inventar er tilgængelige fra antikke butikker, virksomheder, der fremstiller vintage replikaer eller virksomheder, der kan have nye gamle lager tilgængelige. Vintage reproduktioner er den nemmeste type at finde og kan sænke de samlede renovering omkostninger. Vintage replika inventar giver også bedre energieffektivitet end originale vintage inventar. Før du installerer enhver vintage armatur, se om det virker korrekt for at undgå kostbare reparationer senere.

Mix og Match

Vær ikke bange for at mikse og matche de nye med det gamle at gøre badeværelset funktionelt samt stilfulde. Der er ingen regler for at skabe et vintage badeværelse. Dette gør det muligt for boligejer at bruge nye gardiner, fliser og maling farver til at opnå det overordnede design. Retro farver og mønstre er tilgængelige på mange håndværk og stof butikker. Dette kan give væsentlige accenter, som vil bringe rummet sammen.

Mikse og matche de nye med gamle også vedligeholder funktionalitet af rummet. At have shag tæppe i badeværelset kan passe din vintage stil, men det er ikke nødvendigvis funktionelle i et badeværelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com