Vintage køkken udstødning Hood ideer

November 30

Vintage køkken udstødning Hood ideer

En vintage vifte hætte kan gøre for en fantastisk knudepunkt eller en himmelråbende eyesore, afhængigt af hvordan det er behandlet i et værelse. Dekorative strategier såsom tilbage stænk, brugerdefineret farveændringer og brugerdefinerede omgiver kan gøre vintage emhætter ser smuk i ethvert rum. Centrale er at overveje den større værelse design og tage skridt til at gøre vintage hætten passer ind i omgivelserne. I mange tilfælde er det en simpel ændring, der vil gøre hele forskellen i at omdanne en vintage hætte i et designelement.

Farveændring

Eksisterende vintage emhætter kommer ikke altid i farver der matcher dit ønskede køkken design. Heldigvis kan emhætter blive malet og brugerdefinerede farver. En hætte kan slibes med en fint grus sand papir og spraymaling kan anvendes med en sprøjtepistol til en professionel finish. Indstillingen Brugerdefineret farve giver mulighed for boligejere til at matche en vintage hætte med nye apparater eller matche en hætte med en væg eller kabinet farve for at gøre en hætte mindre mærkbar. For en dristig design, en vintage hætte kan være malet for at matche markeringsfarver i et køkken, som dem i vinduet behandlinger eller illustrationer.

Tilbage Splash

Tilføje en tilbage splash under en vintage vifte hood er en af de bedste måder at gøre det en sammenhængende designelement i rummet. Indarbejde en rustfrit stål tilbage splash, der matcher både emhætten og komfuret er en af de bedste måder at gøre dette. Visuelt holde denne plads, alle i samme farve vil gøre alle tre elementer, hætte, komfur og tilbage splash, flette sammen til et knudepunkt, snarere end at have emhætten gør en påtrængende tilstedeværelse over komfuret. For en mere rustik erklæring flise en mursten fliser eller sten tilbage splash gør det til et attraktivt kompliment til en vintage hætte. For et stænk af farve, ville glas mosaikfliser gøre for en levende tilbage splash og komplimentere en vintage hætte.

Brugerdefinerede Surround

Opbygning af et kabinet surround omkring en eksisterende vintage vifte hood er en god strategi for camouflere det. Ved hjælp af samme stil kabinet i dit køkken frysere til at bygge en surround omkring din ovn hætte gør for en helt problemfri tilstedeværelse i rummet design. Tilføje molding dygtigt rundt om åbningen af kabinet, der kan rumme vifte hood aftræk kan gøre dette en elegant omdrejningspunkt i rummet. Tilsvarende, en dekorativ mantel eller hylde placeret over kabinet og over komfur og hood aftræk, kan gøre dette en arkitektonisk centerpiece til køkkenet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com