Vintage soveværelse stilarter

October 17

Vintage soveværelse stilarter

Home Decor tendenser, ligesom dem i mode, gå ind og ud af stil. Vintage og retro stil formår altid at gøre comeback. Normalt, visse elementer er moderniseret, men tanken er stadig den samme: dit soveværelse bør være din fristed fra verden. For at ændre design og stil, kan du vælge en vintage soveværelse look.

Victorianske

Oprette en viktoriansk tilbagetog i dit soveværelse. Begynder med en vintage jern seng. Tilføje lækre vintage stoffer, som pink pastel sengetøj. Nødlidende hvide møbler forbedrer udseendet. Også bruge bløde blonder og et blomstermotiv i hele lokalet. For en vintage touch, skal du tilføje en kjole form som dekoration.

Hollywood Glam

Kanal 1920s og 1930s gamle Hollywood glamour. Start med luksuriøst sengetøj; for eksempel, en sølv-og-lilla damask mønster. Tilføje en krystallysekrone eller to. Smedejern spejle og møbler intensivere drama. Udskift hardwaren på møbler og dørhåndtag med spejlet, drejeknapper. Spejlet sideborde og fluffy tæpper finish off udseendet.

Funky 1960s

Dette look, bruge lyse farver, ligesom hot pink, grøn og gul. Hænge vindue behandlinger i splashy og fed florals. Tilføje en seng med en hvid ramme. Mønstre til brug for strøelse omfatter neon paisleys og vilde geometriske mønstre. Pyntepuder i striber og denim kjole op i sengen. Tilføje matchende møbler stykker, som en hvid kommode og skrivebord. Fed, tie-dye prints på vægge give din vintage soveværelse et funky look.

Breakfast at Tiffany's

Skabe en oase i dit soveværelse med en Tiffany-blå soveværelse, ved hjælp af elementer fra filmen "Breakfast at Tiffany's" som inspiration. Start med farven på signaturen Tiffany boks, og parre den med hvide tæpper og en krystallysekrone. Sengen skal være enkel, med hvidt sengetøj og bløde, blå pyntepuder. For ekstra glam, har dine puder monogram. En spejlet forfængelighed og en retro telefon i sort finish off udseendet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com