Vinter Californien blomster

November 23

Hvis du bor i staten Californien, kan du dyrke blomster i din have i løbet af hele året - selv om vinteren. Flere blomstrer vokse godt i Californiens vinterklima og vil gøre din have attraktivt, selv i koldere vejr.

Farver

For en pop af farve i Californien vinterhave er en blomst som kystnære perle Grevillea et fantastisk udvalg for plantning. Disse planter også tiltrække kolibrier, som vil gøre din have bare lidt mere fortryllende så godt. For planter, der viser en sprød hvid hue, som er ofte forbundet med vinteren, vil blomstrer som den Lenten rose se godt ud i Californien haven.

Funktioner

Det er også en god idé at plante vinter Californien blomster, der har andre funktioner udover smukke blomstrer; Dette vil gøre haverum, særligt tiltrækkende, selv i koldere måneder. For eksempel, producere blomster som den japansk Skimmia forskellige farver blomstrer afhængigt af køn i blomsten. Både mandlige og kvindelige skimmias starter med pink pærer, men den mandlige blomster har hvide blomster i slutningen af vækstcyklus. Den mandlige skimmia kan også bestøve de kvindelige blomst, således at røde bær vises på kvindelige anlægget.

Overvejelser

Plante blomster i forskellige farver og figurer sammen er en god idé til din California vinterhave. For eksempel, hvis du vil nuancer af lilla og gule i haven, vil afrikanske Tusindfryd vokse godt i løbet af vinteren i Californien, og ser fantastisk med stedmoderblomster, som fås i gul og lilla samt nuancer af rødt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com