Vinter ukrudt i en græsplæne

December 16

Vinter ukrudt i en græsplæne

Slutningen af din plæne vækstsæsonen markeres ikke stopper for ukrudt. I virkeligheden, drage ukrudt fordel af, at græsset er inaktiv og kan ikke konkurrere med ukrudt for at jorden næringsstoffer. Om vinteren eller køligt-sæson ukrudt begynder at vokse i slutningen af sommeren. Uden ukrudt forvaltning, kan din værftet dækkes med ukrudt i foråret.

Fælles vinter ukrudt

Haven-Mag omfatte vinter ukrudt sådanne typer som henbit, Ærenpris, årlige bluegrass, Fuglegræs, Almindelig Sandløg og vilde løg. Der er tre vigtigste weed typer: græsklædte ukrudt, Bredbladet og halvgræsarterne. Ved at identificere hvilken type af ukrudt vokser i gården, kan du vælge en selektiv herbicid til brug på den eksisterende ukrudt. Du kan se forskel ved at undersøge ukrudt. Halvgræs har rundet tips, græs har trekantede tips og bredbladet ukrudt er typisk mere farverige.

Selektiv herbicid

Selektiv herbicid vil dræbe eksisterende ukrudt uden at skade dit græs. Du kan bruge herbicider, der indeholder triazin, som kan bruges til at styre bluegrass ukrudt. Herbicider, som indeholder phenoxy kan bruges til at dræbe en bred vifte af bredbladet ukrudt. Vælge en tør dag at anvende din selektiv herbicid. Undgå vanding i 24 timer, således at herbicidet kan blive absorberet i blade eller blade af ukrudt. Det kan tage flere applikationer til at dræbe en stor population af ukrudt.

Bredspektrede herbicider

Bredt spektrum herbicid vil dræbe enhver slags plante, det kommer i kontakt med. Herbicider, der indeholder glyphosat er den mest populære. Når sprøjtning dette herbicid, Sørg for at det er et område hvor der er ingen vegetation, som du vil beholde, indkvartering i mellem revner i en indkørsel. Hvis du ønsker at renovere din værftet, kan du bruge bredspektrede herbicider til at dræbe de eksisterende græs og starte forfra igen.

Før Emergent

Pre emergent herbicider forhindre ukrudtsfrø fra spire. Dette herbicid type bør anvendes i sensommeren, før vinteren ukrudtsfrø har tid til at starte dyrkning. Ifølge grunde-Mag, kan pre emergent herbicid anvendelse i midten af September hjælpe med at administrere bluegrass vækst i hele vinteren og i foråret. Tjek din pre emergent herbicid etiketten før anvendelse. Pre emergent herbicid, der indeholder ethofumesat kan forårsage Bermuda græs at gå hvilende tidligt. Også, vand din græsplæne efter anvender den pre emergent herbicid for at aktivere kemikalierne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com