Vinyl Bogstavernes teknikker

January 12

Vinyl Bogstavernes teknikker

Anvende vinyl bogstaver til vægge, er glas og selv biler en effektiv måde at markedsføre en virksomhed eller til at dekorere og personliggøre et værelse i dit hjem eller en butiksfacade. En række forhandlere tilbyder præfabrikerede ord eller citater, som du kan vælge fra, eller hvis du har noget bestemt i tankerne, kan du bestille skræddersyet bogstaver fra en virksomhed, der gør tegn og anden grafik. Anvende breve til en overflade er forholdsvis let at gøre på egen hånd.

Forberedelse af overfladen

Før du installerer vinyl bogstaver, er det vigtigt at rengøre overfladen hvor bogstaverne placeres, så de vil overholde korrekt. Malede vægge bør rengøres med sæbevand og tørret med en klud. Forbered glasoverflader ved at rense dem med et glas renere og tørring med en fnugfri klud. For en ekstra foranstaltning af rengøring på glas, krat overfladen med fint ståluld til at fjerne forurenende stoffer og derefter færdig med en anden tørre ned med glasrens. Ren plast overflader med sprit eller en mild opløsningsmiddel og lad tørre. Hvis det plastik overflade har et beskyttende dække, Fjern det beskyttende dækken og tillade overfladen tørre i to hele dage før du anvender bogstaver. Slut rengøring alle typer af overflader ved at tørre overfladen med sprit og tørring det med en ren, fnugfri klud.

Placering

Tack eller tape bogstaver til væggen eller glas, hvor de skal placeres. Bruge en plan eller et målebånd til at sikre bogstaverne er plan og fordelt jævnt. Bruge en blyant eller voks oliekridt og lineal til at placere guide varemærker og en tværgående retningslinje hvor bogstaverne placeres.

Ansøgning

Placer den breve med forsiden nedad på en tabel eller andre arbejdsoverflade. Skræl papiret opbakning fra breve og nøje anvende bogstaverne til det korrekte sted på overfladen. Køre en squeegee, kreditkort eller en tung stykke pap over breve, starter i midten af hvert bogstav og arbejder ud, at glatte decals og tvinge ud luftbobler. Afslutningsvis skrælning off overførsel bånd. Hvis nogen bobler forbliver under bogstaverne, stikke et lille hul i boblen med en pin til at frigive den fanget luft og glatte området med fingeren.

At fjerne bogstaver

Hvis du vil fjerne vinyl bogstaver, varme breve med en varmepistol og bruge et barberblad eller væg skraber til at skalle af bogstaverne. Afhængig af alder og tilstand af breve, kan de skrælle i ét stykke eller flere store stykker. Ældre breve kan chip ud i mindre stykker. Bruge en selvklæbende remover til at rydde væk enhver resterende klæbemiddel. Afslut ved at rengøre overfladen med sæbevand. Afprøve enhver opløsningsmidler eller rengøringsmidler på et skjult sted før du anvender på et større område af overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com