Vinyl Bogstavernes udsmykning idéer

March 24

Vinyl Bogstavernes tilbyder ubegrænsede muligheder for hvordan du tilpasser dit hjem decor. Du kan købe vinyl Bogstavernes kits med klar at installere sætninger, har vinyl sætninger custom-made eller gøre din egen grupper ved hjælp af færdige vinyl bogstaver og ord. Installationen er en leg, som alt du skal gøre er draw guide mærker på overfladen at være indrettet for at hjælpe med at holde bogstaver lige og tryk på den selvklæbende bogstaver på varen.

Banner loft Molding

Dekorere et værelse i dit hjem med din favorit inspirerende budskab i vinyl bogstaver vises som loft støbning. Vælg vinyl breve mindst 2 inches høj til at oprette beskeden; købe et kit, der indeholder den ønskede følelse eller købe enkelte bogstaver for at oprette en tilpasset følelser. Du kan ombryde loft i alle rum med citater, bibelvers eller poesi ved hjælp af dekorative vinyl bogstaver.

Møbler

Dekorere kabinet døren fronter, skuffefronter og sider af træmøbler med vinyl bogstaver for at skabe særpræget indretning. Bruge vinyl ord eller sætninger til at pynte køkkenskabe, et underholdningscenter eller dit barns kommode.

Spejl kunst

Dekorere et almindeligt spejl med en vinyl Bogstavernes kant til at oprette særlige kunst til dit hjem. Du kan forvandle almindeligt spejl fliser til tilpassede gaver eller væg udsmykning ved at tilføje en vinyl besked.

Billedramme

Pynte en billedramme med vinyl bogstaver hen til forøge foto displayet. Ord som familie, kærlighed og drøm, når kombineret med små sætninger, tilføje en designer touch til en billig ramme.

Bordplade

Oprette en besked med vinyl bogstaver på en bordpladen til at dekorere en sol værelse eller morgenmad krog. Dække de bogstaverne bordplade med glas til beskytte bogstaverne og holde beskeden intakt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com