Vinyl Energy Star udskiftning vinduer med sammenvoksede hjørner

March 9

Vinyl Energy Star udskiftning vinduer med sammenvoksede hjørner

Fusing, korrekt kaldes smeltesvejsning, er en metode til at gøre permanent joinforbindelser mellem to eller flere stykker af polyvinylchlorid; PVC. En udskiftning vindue med sammenvoksede hjørner er pr. definition fremstillet af PVC, selv om de er ofte også kaldet "plastik" og "vinyl." Mange vinyl udskiftning Vinduer modtager Energy Star; en federal-regering udmærkelse tildelt til produkter, der er yderst energieffektive.

Udskiftning Windows

Udskiftning vinduer er bestand eller made-to-order enheder, der omfatter både vinduet og dets ramme; sidstnævnte er fremstillet specielt til at passe forudbestående vinduesåbninger. De er typisk dobbeltruder, hvilket betyder, at de har to ruder af glas med en Luftspalte mellem dem, hvor traditionelle windows har kun én; Dette system minimerer varmeoverføring til og fra ydersiden og følgelig sænker opvarmning og køling omkostninger. Denne isolerende effekt kan forbedres ved brug af lav emittance glas, som har en film blokerer nogle af solens ultraviolette stråler til yderligere at reducere varmeoverførslen. Indsprøjtning af argon eller krypton gasser i kløften--begge er inert, og tungere end luft--yderligere dæmper varme overføring. Folk vælger oftest at erstatte windows, når deres eksisterende enheder er utæt og utætte, resulterer i eskalerende opvarmning og køling regninger.

Vinyl Vinduer

Vinyl Vinduer aldrig skal være malet eller bejdset, og er faktisk helt vedligeholdelsesfrit ud over rengøring. De kan ikke rådne og de tiltrækker ikke termitter. Nogle producenter af brugerdefineret størrelse vinyl Vinduer tilbyder levetid garantier på deres produkter. De typisk har mere avancerede vippe, åbning-lukning, låsning og balancering mekanismer end traditionelle vinduer, så er nemmere og mere behagelig at bruge.

Fusion svejsning

PVC udskiftning vinduer er fremstillet af multichambered, honeycombed bjælker designet til at give stor styrke til hele strukturen. Fusion svejseproces tillader joinforbindelser i hjørnerne til at tilføje til den samlede styrke i enheden, hvor mere traditionelle joinforbindelser ville være svage steder.

Energy Star

Energy Star-programmet er en venture drives i fællesskab af Department of Energy og Environmental Protection Agency. Energy Star-mærket er en enhed er knyttet til produkter, der opfylder en streng sæt retningslinjer, vedtaget af de fælles organer og beregnet til at minimere energispild og reducere udledningen af drivhusgasser. Et produkt, der bærer Energy Star-logoet er testet og fundet for at have en høj termisk effektivitet. I tilfælde af udskiftning windows finder Energy Star rating proces primært den isolerende egenskab af de to stykker af glas og luftspalten mellem dem. Energibesparelser på mellem 7 og 15 procent kan forventes. Boligejere kan også få skattefradrag for køb af energi Star-produkter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com