Vinyl gulvfliser: God eller dårlig?

March 16

Vinyl gulvfliser: God eller dårlig?

Beslutning om, hvad slags gulv at installere kan være en vanskelig sag, især hvis du er på et stramt budget. Gulvbelægning skal rumme op til trafik samtidig værdi. Vinyl tile gulve er et godt valg for dem på udkig efter en billig valg og en bred vifte af mulige farver og mønstre.

Omkostninger og værdi

Vinyl tile gulve er blandt de billigste gulvbelægning muligheder på markedet. Mens de indledende udgifter er lav, vare vinylgulve typisk ikke så længe som andre valg som træ eller sten. De undlader også at tilføje værdi til hjem de er installeret i. Vinyl fliser er lightweight sammenlignet med træ, sten eller laminat. Dette betyder, at du kan spare penge på installation og transportomkostninger. Vinyl fliser også kræver ikke nogen dyre specialiserede rengøringsmidler.

Holdbarhed

Vinyl tile gulve er fint med hensyn til håndtering af mund trafik fra mennesker og dyr, men de kan rive og rip hvis du slippe elementer på dem eller snag dem. Vinylgulve give når du træder på dem, så hvis du glide og falde, du er usandsynligt at beskadige gulvet eller din krop. Vinyl fliser er ikke beskadiget eller skæv af vand eller varme, så de arbejder godt i køkkener og badeværelser.

Æstetik

Da de er lavet syntetisk, kan vinyl fliser tilpasses til enhver farve eller design du ønsker. Dette kan du matche dem med ethvert rum eller hjem tema. De er ofte skabt for at efterligne andre materialer til en lavere pris. Vinylgulve er blød at røre ved, hvilket betyder, at de ikke lægge så meget pres på dine fødder og knæ som hårdere materialer. Vinyl føles også cool at røre ved.

Vedligeholdelse

Vinyl fliser kan rengøres med varmt vand, sæbe og en moppe. Du kan også bruge en mild rengøringsmiddel. Vinylgulve få ikke beskidte nemt da messer sidder direkte på overfladen. Mens vinyl tile gulve er for det meste let at behandle, er en bekymring fugerne, der adskiller hver flise. Snavs tendens til at indsamle i disse linjer, og du skal måske bruge ekstra indsats for at sikre, det hele er taget omhu i, mens du er rengøring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com