Vinyl kvaliteter i møbler holdbarhed

October 10

Vinyl kvaliteter i møbler holdbarhed

Vinyl er et ekstremt holdbart og alsidig stof. Det kommer i mange farver, teksturer og former, gør det til et praktisk valg for at dække møbler. Lære om forskellige typer af vinyl, så du kan vælge typen med den rigtige tykkelse, stretch og holdbarhed til at passe din livsstil.

Gnid sats

Holdbarheden af vinyl måles i noget, der hedder en "gnide sats." Dette refererer til antallet gange stoffet kan gnides uden at gå i opløsning. Jo højere rub sats, den mere holdbare stoffet. For eksempel, være et stof med en gnide på 5.000 teoretisk fem gange så holdbart som et stof med en gnide sats af 1.000.

Patent Vinyl

Patent vinyl er skinnende og glat. Da det har kun en lille smule af to-vejs stræk, er det ideelt for polstring. Patent vinyl typisk har en gummi opbakning, som hjælper det at stå op til brug og misbrug. Denne type af vinyl er ofte bruges til at dække bil og båd-pladser.

Imiteret læder

Imiteret læder er en type af vinyl ofte brugt til møbler polstring. Det er populært blandt de, der modsætter sig ved hjælp af ægte læder på grund af dyrs rettigheder overbevisninger. Det sælges i forskellige kvaliteter og tykkelser, så sørg for at købe polstring grade, ikke tøj grade, til brug i møbler.

Prægede Vinyl

Prægede vinyl ligner faux læder, men det har en tekstureret mønster. Tilgængelige mønstre omfatter slangeskind, alligator eller andre krybdyr hud. Prægede vinyl er mere ofte set bruges med punge og modetilbehør, men er blevet ønskeligt til brug i møbler samt. Det kommer i forskellige tykkelser, så sørg for at købe en vinyl med en høj rub sats til brug sammen med møbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com