Vinyl sidespor ideer til en lille Ranch

September 17

Vinyl sidespor ideer til en lille Ranch

Vinyl sidespor er en alsidig og økonomisk overkommelig ydre byggemateriale, der er velegnet til ranch-stil hjem. Vinyl sidespor farver og design kan tilføje visuelle interesse for de enkle, lange linjer af en ranch hjem. Når du vælger vinyl sidespor for et lille ranch hjem, overveje muligheder, som supplerer den placering og stil af hjem gennem farver og accent materialer.

Jord-Tone farver

Traditionel vinyl sidespor farver for en lille ranch hjem er neutral, jordfarver, der ikke overvælde størrelsen af huset. Mørke eller dristige farver kan gøre en lille hus synes endnu mindre; lyse og naturlige farver lagt vandret aflang, et hus og gøre det større. Vælg farver, der supplerer det naturlige landskab. For en New England ranch sæt i skoven, lys brune eller grå toner arbejde godt; for ranches i flere ørkenagtige områder som Arizona blander solrige gule eller okker problemfrit med de guld-tonet omgivelser. Vælg jordfarver, der ikke er alt for mættede; lys blå, mynte grøn og beige er populære og tidløst valg.

Farvekombinationer

Vinyl sidespor egner sig til at vælge en række forskellige farver på grund af nem installation. At have flere farver på ydersiden af et hjem gør en dristig udtalelse; for at undgå at gøre huset synes høj eller overvældende, Vælg farver, der er forskellige nuancer af samme farve. Installere vinyl sidespor opad fra bunden af huset, gradvist fading ind i lysere nuancer af samme farve; dyb brun vinyl sidespor under linjen vindue svinder ind i en mere neutral sand farve på vinduerne.

Alternativt kan du bruge en anden farve på forsiden og bagsiden af huset end på siderne af huset. Lysegrøn sidespor på forsiden af hjemmet parret med stedsegrønne sider er et elegant og visuelt interessante farvevalg, der tilføjer tegn til de enkle linjer af en ranch hjem. For mere eventyrlystne designere, Vælg lyse nuancer af komplementære farver; en solrig gule vinyl forreste par godt med en sart lavendel vinyl på siderne af et hjem at skabe følelsen af en romantisk have.

Skodder og Trim

Koordinere din vinyl sidespor til skodderne og trim på din ranch skaber en sammenhængende stil, der tilføjer værdi til et lille hjem. Både skodder og trim tilføje et element af klassisk stil fælles til større boliger. En alsidig og populære kombination er lyse sidespor med mørkere skodder. Prøv en sandfarvede ranch hjem med sort eller mørk brun skodder eller himmelblå sidespor parret med navy skodder.

Trim på hjemmets hjørner eller omkring hjemmets vinduer også er en mulighed for at skabe farvekombinationer med vinyl sidespor. Sprød, hvid trim tilføjer en ren finish til enhver farve sidespor. For en mere iøjnefaldende visuel effekt, match farven på trim til farven på skodder at gøre ranch synes som et hyggeligt, indrammet sommerhus.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com