Vinyl sidespor størrelser

January 17

Vinyl sidespor tilbyder en lav vedligeholdelse alternativ til traditionelle træ sidespor og en dekorativ måde at beskytte ydersiden af dit hjem. Måling af højde og bredde af husets ydervægge hjælper elevatorinstallatøren træffer de passende størrelser af vinyl sidespor for at købe. Producenter varierer i vinyl panel størrelser de sælger, men nogle grundlæggende standarder følges der er nyttigt at forstå, før du køber.

Dimensionering Vinyl sidespor

I lighed med andre sidespor produkter, vinyl er dimensioneret ved bredde og længde. Den samlede bredde af en vinyl sidespor panel kan også omfatte den ekstra bredde sømning hem anvendes til at fastgøre panelet til den udvendige overflade og den sikringsanlæg kantdetaljer bruges til at forbinde paneler sammen. Når du køber vinyl sidespor, er det vigtigt at kontrollere sidespor "udsatte" bredde. Dimensionen udsatte angivet på sidespors tekniske specifikation ark er den bredde, der er set efter installation. Sømning hems og sikringsanlæg detaljer sædvanligvis skjule eller interlock med paneler omkring dem, som forhindrer dem i at blive udsat.

Vandrette størrelser

Vandret sidespor bruges til at oprette forskellige sidespor stilarter såsom clapboard og hollandske lap. Vandrette lap sidespor omtales ofte af størrelse eller bredden på en enkelt skødet bord. For eksempel, tyder 4-tommer lap på en 4-tommer-dækkende planke. Skødet er lavet som et panel, der omfatter to eller tre af lap planker, men. For eksempel, en 4-tommer lap panel normalt indeholder to omgange og omtales som en "dobbelt, 4-tommer lap panel." En vinyl sidespor produkt omtales som en "tredobbelt, 3-tommer lap panel" tyder på tre, omgange 3-tommer-dækkende. I disse eksempler, ville en dobbelt 4-tommer lap panel have en 8-tommer bredde plus dens sømning hem og sikringsanlæg detaljer. Panelet tredobbelt 3-tommer lap ville have en samlet bredde på 9 inches plus dens sømning hem og sikringsanlæg detaljer. Overordnede, tværgående panel størrelser kører typisk mellem 6 og 10 inches i bredden. Standard længde for horisontale vinyl sidespor paneler er 12 fod.

Lodret størrelser

Lodret vinyl sidespor er designet til at efterligne board og batten træ sidespor og dens variationer. Lodret vinyl sidespor er dimensioneret anderledes end vandret sidespor og foranstaltninger planke bredde på center betyder det indikerer måling fra midtpunktet til center punkt mellem hver planke. Et dobbelt, 5-tommer lodret vinyl panel ville angive to, 5-tommer på center planker pr. panel med en totalbredde panel 10 inches. Nogle producenter kan henvise til panelets samlede eksponering i stedet for panelets samlede bredde. Standard lodret panel længder er 12 fod.

Længere længde størrelser

Sømme i vinyl sidespor installationer kan undgås ved at angive længere panel længder. Producenter typisk tilbyder ikke længere længder i standard vinyl sidespor størrelser. Brugerdefinerede længder kan rekvireres, men nogle producenter kan kræve installatører til at købe et bestemt antal paneler til at retfærdiggøre at gøre de længere panel størrelser. Nogle producenter tilbyder længere længder på deres vinyl sidespor produkter. Længere størrelser kommer i 16-, 20- og endda 25-fods længder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com