Vinyl vs Lap sidespor

January 5

Vinyl vs Lap sidespor

Den udvendige beklædning på dit hus er færdig med det generelle udseende og serverer den vigtige funktion at beskytte den indre struktur fra elementerne. Traditionelle træ lap sidespor har været brugt i århundreder, mens vinyl sidespor er en mere nylig udviklet byggemateriale. Moderne vinyl sidespor skaber et attraktivt hjem facade, der nøje efterligner udseendet af en naturlig træ produkt. Hvert produkt har fordele og ulemper.

Installation

Enkelte træ sidespor bestyrelser er fastgjort direkte til væggen studs med korrosionsbestandigt negle. Installation begynder i bunden af huset, og som du arbejder til gavlene, hver sidespor kursus overlapper kurset nedenfor. Denne overlappende mønster skaber vandmodstand.

Vinyl sidespor omfatter en række kanaler, hvor panelerne er monteret. Kanalerne er installeret først, derefter panelerne. Panelerne interlock med hinanden og bør være naglet til væggen studs at sikre en sikker installation.

Efterbehandling

Træ sidespor skal være færdig til at beskytte træet mod vandskader og ultraviolette stråler. En gennemtrængende pletter eller maling anbefales. Mens dette kræver nogle ekstra arbejde, er plussiden, at det er relativt let at ændre udseendet af træ sidespor.

Vinyl sidespor kræver ingen yderligere efterbehandling. Det er installeret med en fabrik farve allerede anvendes. Mens vinyl sidespor kan males, får iboende udvidelse og sammentrækning i produktet den til at kaste belægninger forholdsvis hurtigt.

Holdbarhed

Korrekt vedligeholdt, både lap sidespor og vinyl sidespor kan give dit hjem med årtiers beskyttelse.

Opretholde

Træ sidespor bør være rengjort to gange om året. Farvede sidespor skal være trak hver tre til fem år. Malede sidespor skal være recoated efter 10 eller flere år.

Vinyl sidespor bør være rengjort to gange om året, men ingen ekstra vedligeholdelse er påkrævet.

Andre overvejelser

Vinyl sidespor er billig og kræver minimal vedligeholdelse i forhold til et træ sidespor kvalitetsprodukt. Men der er yderligere faktorer, der gør træ at foretrække i mange tilfælde. Vinyl sidespor kan blive beskadiget over tid og kræve udskiftning af dele. På grund af fysiske forvitring og fading, kan det være svært at finde nye vinyl sidespor materiale, der passer godt med gamle. Også, mens hverken træ eller vinyl sidespor er helt vandtæt, træ sidespor vil give meget større vandtæthed. Vinyl sidespor giver mulighed for en masse fugt til at passere gennem sømmene i produktet. Endelig er der en varm og attraktivt udseende kan opnås med træ sidespor, der ikke kan matches med dens vinyl modstykke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com