Virker en fuld fryser bedre?

December 20

Virker en fuld fryser bedre?

Apparater, cool fødevarer gennem gas eller elektricitet brug energikilder til at aktivere kryostaten. Hver gang døren til et køleskab eller fryser åbnes, skal kryostaten kompensere for den tabte kold luft. En fuld fryser er mere energieffektive, fordi mindre luft undslipper indefra når døren åbnes.

Fryser processer og cykler

Termostat eller sensor i en fryser reagerer på temperaturen i dens indre og aktiverer kompressor til at holde afkøling indtil den ønskede temperatur er nået. I en fryser, at temperatur er normalt mellem 0 og 5 grader Fahrenheit. Tom luft kan ikke opretholde temperaturer, kold, så kompressoren holder drejning gentagne gange hvis fryseren er tom, spilde betydelige mængder af energi. Sparsomt velassorteret fryser fryser ikke solidt fødevarer inde, fordi de aldrig nå de krævede temperaturer.

Plads fyldstoffer

Mange mennesker holder ikke deres fulde fryser hele tiden. Fødevarer opbevares i fryseren typisk afhænger af familiens størrelse, købe vaner og home indefrysning af årstidens frugter og grøntsager. Brug poser med is eller plastik vand kander fyldt med vand til at fylde i rum på hylderne og i rum i fryseren døren.

Overfyldning forholdsregler

Selvom en fuld fryser anbefales, skal ikke pakke hylder og døre med emballage og beholdere, så stramt, at der er ingen luftcirkulation mellem varerne eller mellem mad og dørene til fryseren. For mad til at fryse ordentligt og opretholde sin solid frosset tilstand, skal luften cirkulere på alle sider af hver frosne vare.

Andre energibesparende Tips

For at sikre din fryser fungerer mest effektivt, regelmæssigt inspicere sæler omkring døren samt låsen. Teste tæthed af døren ved at placere en dollarseddel i mellem døren og jamb og lukke døren. Erstatte forseglingen eller låsen hvis du kan nemt fjerne regningen. Hvis din fryser ikke er frostfrit og kræver periodiske afrimning, afrim det før den akkumulerede frost når 1/4-tommer dyb for at holde apparatet kører med maksimal effektivitet på den laveste energiomkostningerne. Vacuum kondensator spoler på bagsiden eller undersiden af fryseren hver tre måneder til at fjerne støv, der forringer køling. Butik frysere i områder, der opretholde moderate temperaturer, som de kan bruge op til 25 procent mere energi hvis placeret i varme områder som garager eller opbevaring skure.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com