Virkninger på jord efter skovbrandene

October 6

Virkninger på jord efter skovbrandene

Efter en brand, jorden kan ændre sig dramatisk afhængigt af længden af ilden, tid af året og det område, hvor det er sket. Sommetider, jorden kan gavne, men under andre omstændigheder en brand vil hindre muligheden for planter til at vokse og kan forårsage erosion.

Fugt

Når brande opstår, mister jorden fugt. I nogle brande, er jorden svedet således, at hydrophobicity opstår. Ifølge Colorado State University, dette er, når et voksagtigt lag former over jorden og vandet kan trænge længere ind det. At finde ud af hvis jorden er hydrofobe, sætte et par dråber vand på jorden. Hvis det ikke lægges i blød i, grave lidt længere indtil du finder et lag, hvor vandet vil suge. Dette vil hjælpe dig med at bryde op af jorden, så fugt kan suge tilbage i. Også, da planter kan være brændt og jorden er varm, vandet kan have svært ved at forblive i jorden. Derimod når planter vokser tidligt på året, de vil ikke være stor nok til at antændes, og vil være dybt nok til at holde jorden åben og frugtbar.

Erosion

Erosion kan opstå, hvis jorden ikke er fugtig nok og hydrofobe jord resultater. Når det regner, vil dette tør jord køre off mere let, forårsager mudder og jordskred. Bryde op af jorden, enten i hånden eller at lade de vilde tage sig af det ved at gå rundt og dreje op af jorden, at sikre, at erosion ikke forekommer. Rødderne af planter kan hjælpe med at holde jorden sammen, men hvis der ikke var til at begynde med megen vegetation, erosion bliver endnu mere sandsynligt.

Næringsstoffer

Næringsstoffer i jorden stige under en brand. Dette gør jorden mere frugtbar for de planter, der vil genoprette. Næringsstoffer såsom calcium, magnesium og nitrogen er sluppet ud på grund af de brændende og høje temperaturer. Planter og jord der brænder udsender disse i store mængder. Mens ilden dræber dem, skabe deres dødsfald næringsstof-fyldt jord.

Temperatur

Temperaturen på jorden ændringer for en tid. Dette skyldes forkulning af jorden og den efterfølgende mangel på vegetation. Denne varme er faktisk godt for de efterladte planter, dog, og kan hjælpe dem til at vokse hurtigere. Den varme temperaturer tilskynde vegetation til at blomstre, som gør den mere direkte sollys. Sørge for de efterlevende planter få nok fugt er den største bekymring med højere jordbundens temperatur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com