Virkningerne af hvide mursten & fliser i badeværelse

August 8

Virkningerne af hvide mursten & fliser i badeværelse

Farven hvid kan fremtrylle ideer om renlighed, renhed og åbenhed. Ved hjælp af hvide, som den vigtigste farve i dit badeværelse kan være en effektiv måde at gøre en lille plads føles større, men der er nogle farer til at se ud for - for meget hvid kan føle sig kold og uindbydende.

Mursten eller fliser?

Uanset om du vælger at bruge en hvid mursten eller hvid flise, skyldes det sandsynligvis et problem af tekstur (glatte eller ujævne) og nem rengøring. Flise vil rense meget lettere end mursten, men teksturen af mursten er mere indbydende for nogle mennesker. Husk du kan også male mursten hvid. Men hvis du vælger en hvid flise du skal fjerne alle gamle fliser før du placerer de nye fliser. Der findes flere typer af hvide mursten og fliser. Sørg for at gå til din lokale mursten og fliser virksomheder, så du kan se alle dine muligheder inden der træffes en beslutning.

Nuancer af hvid

Der er mere til hvid end ren hvid. Hvid kan være tonet med enhver farve. For at tilføje varme til din hvid farvetone tilføje det med blot en antydning af gul, hvis du ønsker en køler hvid bare en nuance af blå. Fliser og sten kommer i mange nuancer af hvid. Hvis du er usikker på hvilke hvid du bedst kan lide, bede om at tage en mursten eller to hjem for en dag. Forlade mursten i dit badeværelse, hvor du kan se dem. Efter et par dage, vil du vide, hvilke du bedst kan lide.

Accent farver

Hvis du vælger at bruge en hvid flise eller mursten, Vær ikke bange for farve. Accenter kan virkelig sætte fut et badeværelse. Lyse farver som rød, gul og orange er stor "vågne op" farver og tilføje realisme til et badeværelse hurtigt. Kølige farver som blå og grøn kan tilføje en spa som føler til dit badeværelse. Du kan vælge at tilføje markeringsfarver, ved hjælp af en dekorativ flise mosaik eller i håndklæder, måtter og vaskeklude. Du kan også bringe i farve i vasken, toilet og badekar til virkelig punch op i rummet. Uanset hvad du gør ikke være bange for at bruge din kreativitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com