Virkningerne af insekticider & pesticider

June 17

Pesticider og insekticider har længe været brugt til at holde bugs væk fra planter. Selv om det kan synes som en nem løsning til håndtering af irriterende insekter, der ellers kunne dræbe en tomatplante eller et felt af majs, kan de kemikalier, der er indeholdt i pesticider har ødelæggende virkninger på miljøet og menneskers sundhed. Disse pesticider kan også bo i jord og vand i år efter deres brug er afbrudt, forårsager afbræk i årtier.

Skade på børn

Mange undersøgelser har vist, at pesticider er særligt skadelige for børn og ufødte fostre, der berører dem mere end voksne. Webstedet Kids For redde jorden citerer en undersøgelse foretaget i Michigan og Iowa, som viste, at kvinder, der blev udsat for flere pesticider havde en øget chance for at føde et barn med en kløft ganen, og en anden undersøgelse i Norge viser, at drengebørn af landmænd, der bruger pesticider har øget forekomst af misdannede kønsorganer. Environmental Protection Agency siger børns høj følsomhed over for pesticider kan være forårsaget af det faktum, at de stadig er under udvikling og at pesticider eksponering har mere dramatiske effekter på børn på grund af deres mindre størrelse.

Øget risiko for kræft

Ifølge webstedet Toxics Info tyder mange undersøgelser på, at pesticider eksponering øger sandsynligheden for at udvikle kræft. Verdenssundhedsorganisationen rapporterer, at landmænd, der bruger visse pesticider har satser af non-Hodgkins lymfom seks gange højere end i den normale befolkning, og hunde udsat for pesticider har også en øget chance for at udvikle den samme kræft. Mennesker, der arbejder på eller bor i nærheden af golfbaner har også en betydeligt større chance for at udvikle kræft, ifølge University of Iowa, på grund af eksponering for pesticider, der anvendes til at holde de grønne fri for insekter. Miljømæssige Sundhed Nyheder fastslår også, at børn udsættes for pesticider i livmoderen har en højere chance for at udvikle leukæmi, en kræft, der påvirker hvide blodlegemer.

Miljøskader

Pesticider finder ofte vej til floder, åer, jord og andre steder, hvor de kan skade jorden og dens indbyggere. Den amerikanske Fish & Wildlife Service, at nyere undersøgelser afslørede "et eller flere pesticider blev opdaget mere end 90 procent af tiden i vandet," forårsage skader på fisk og andre amfibiske skabninger. Tilstedeværelsen af pesticider i naturen er også menes at have bidraget til nedgangen i frøen populationer, som der er nu 23 paddearter på listen over truede. Frøer udsat for pesticider er også mere sandsynligt blive født med misdannelser, som ekstra eller manglende lemmer. Mennesker, der spiser fisk fra pesticidrester-lastet vand også øge deres odds for at lide et relateret problem som fedtvæv af fisk absorbere store mængder af toksiner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com