Virkningerne af langtidsopbevaring af beton vægpaneler

January 24

Virkningerne af langtidsopbevaring af beton vægpaneler

Beton er et af de stærkeste og mest holdbare bygning produkter vides at mand. Det er en af singlen mest brugt byggekomponenter på globalt plan og har været siden dage af romerne. Uanset om du har at gøre med støbt beton eller lagring beton vægpaneler på lang sigt, der er rigeligt med beviser i ruinerne rundt om i verden at beton vil vare et ubestemt tidsrum, selvom neddykket i saltvand.

Konkrete Basics

Konkret er en simpel blanding af sand, vand og cement. Når cement reagerer på vand, finder en kemisk reaktion sted, der forårsager cement til at hærde over en periode. Sand fungerer som en solidifier, der holder beton fra revner ud, når det hærder da cement krymper som vandet i er gennemblødt ved blandingen og begynder at hærde. Når betonen er hærdet, kan den tåle testen af tid og de elementer, der er bedre end næsten alle andre kendte byggemateriale.

Hærdning cyklus

Selvom nøjagtige hærdende cyklussen for beton afhænger af en række elementer, når den kemiske reaktion af cement og vand begynder, er der intet, der kan stoppe beton fra til sidst hærdning. Det kan tage alt fra dage til uger, afhængigt af mængden af vand, sand og cement og luftfugtighed, men beton kan fortsætte hærdning selvom det er nedsænket i vand. Det er vigtigt, at betonen har ideelle betingelser i løbet af denne tid, men når det begynder at helbrede, at beton er på vej til en ubestemt livscyklus.

Holdbarhed

Holdbarheden af beton er en af de højeste i byggematerialer rundt om i verden, og så længe der ikke er overdreven bevægelse eller ikke-optimale betingelser i opbevaring, betonfliser kan sidste uendeligt. For eksempel, kan en 4-tommer-tykke slab af beton modstå vægten af et køretøj over det uden revner og intet mindre end en wrecking ball eller en lastbil vejer flere tons vil få det til at bryde, så opbevaring af beton vægpaneler er ikke et problem med hensyn til lang levetid, så længe ulykker ikke forekommer.

Krakning

Alle betonkonstruktioner knæk. Dette skyldes, at cement naturligt revner i løbet af sin levetid. Ikke alle revner er skadeligt for livet i beton. Under sin hærdning fase, krymper cement og revner forekomme. Plus, vil beton ekspandere i løbet af sommermånederne, når det er varmt, med den forventede sammentrækning og ekspansion anslået til at være en 1/4-inch med hver 10 lineære fødderne af beton. Som sådan, er det eneste, der kan ske at dine lagrede betonfliser de kan udvikle naturlige revner fra ekspansion og svind som følge af temperatursvingninger i år.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com