Virkningerne af Miracle Gro på planter

January 16

Miracle Gro er en populære serie af kemiske anlæg og græsplæne mad fremstillet af firmaet Scotts. Miracle Gro er vandopløseligt og kommer i flydende, tablet, spike og tørre former. Det siver ned i jorden hurtigt og fungerer som et steroid for planter og græs. Planter kan vokse op til to gange deres normale størrelse. Mens planter på først synes større, grønnere og mere produktive, og græsset synes mere grønt og frodigt, er Miracle Gro en midlertidig løsning, der kan faktisk gøre mere skade end gavn på planter, græsplæne og det generelle miljø.

Sundhed af planter

Selvom Miracle Gro kan give et løft til syge eller udviser planter, er dette en kortsigtet fix. Højt kvælstofindholdet findes i Miracle Gro, der resulterer i extra-green, store planter også kan gøre planten producere mindre frugt og færre blomstrer. Denne overflod af kvælstof, i modsætning til den normale mængde fra naturlige kilder som orm affald, forårsager anlægget til at fokusere al sin energi på blad produktion. Syntetisk gødning som Miracle Gro kan også forårsage stråtag i græsplæner. Stråtag resultater fra hurtig græsplæne vækst og forhindrer sollys og vand i at nå græsset. Overdreven anvendelse eller forkert fortynding af Miracle Gro kan brænde planter på grund af den gødning højt kvælstofindhold samt indholdet af kalium og fosfat.

Skader på jord

Selv om planter og græs kan straks opsuge Miracle Gro's quick-release næringsstoffer, er salt og kemikalier i Miracle Gro ikke absorberes af jorden. Dette kan forårsage skade på orme, svampe og andre mikroorganismer i jorden. Orme og andre organismer arbejde for at bevare jordens sundhed, og ved hjælp af Miracle Gro kan alvorligt forstyrre balancen, jord. Planter er afhængige af den rige, naturlige kilde til kvælstof fra ormen affald, eller støbegods, såvel som andre næringsstoffer; således skader jord skader fra Miracle Gro plantesundhed og vækst.

Klor og Salt

Miracle Gro, ligesom de fleste syntetiske gødningsstoffer, indeholder klor, som kan hæmme plantevækst og brænde rødder. Det forstyrrer også plantens naturlige indtag af kvælstof. For meget klor kan stoppe anlægget fra producerer klorofyl, som forårsager bladene bliver brune og efterfølgende falde ned. Klor kan også blege anlæg blade. Mens sunde planter kan inddrive fra klor absorption, kan de aldrig vokser på samme måde igen. Kunstgødning som Miracle Gro også forårsage salt oprustning i jorden, som gør ondt en plantens evne til at absorbere næringsstoffer. Høje niveauer af salt vil påvirke en plantens evne til at producere frø og absorberer vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com