Virkningerne af over vanding agurk planter

April 24

Virkningerne af over vanding agurk planter

Gartnere vælger ofte agurker, fordi de er forholdsvis nemme at dyrke og giver en kontinuerlig afgrøde af bountiful frugten. Men korrekt vanding er afgørende for den generelle sundhed af vin og produktion af sin frugt. For meget vand kan dræbe anlægget direkte eller føre til, at gyde svampevækst og andre sygdomme, der kan skade dine planter.

Sætteplante død

For meget vand kan føre til en tilstand kendt som dæmpning-off. Denne betingelse dræber unge planter men er let kan forebygges ved plantning sygdomsresistente frø og tillader jord tørre mellem vandingerne.

Spirende ophør

Et muligt resultat af for meget vand er ophør med spirende. Da agurker naturligt har perioder med høj-bud og no-bud, denne forekomst ville kun være af bekymring hvis en ellers sund plante i sin tidlige fase af vækst, stopper blomstringen.

Gulnet frugt

Et mere almindeligt resultat af overwatering gulfarvning frugt. Medmindre du har plantet en række, der vokser gule, skal din agurker være grønt. Overwatering er imidlertid ikke den eneste årsag til gulnet frugt. Nogle vira og en forkert jord næringsstof balance kan også forårsage gulning.

Sygdomme, svamp og skadedyr

Dyngvåd jord kan føre til en bred vifte af forhold, der kan skade og dræbe en afgrøde. Svampen vokser og sygdommen spredes i fugtig, fugtige miljøer. På samme måde trives ødelæggende snegle og snegle på for meget fugt.

Korrekt vanding

Agurker kræver 1 tommer vand om ugen. for meget eller for lidt kan understrege planten og dens vækst. De vokser dybe rodsystemer og skal vandes kun på deres base. Bruge en langsom strøm af vand og tillade jord til tørre mellem vanding. Undgå forsætlig vand berøring med plantens løv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com