Virkningerne af overspænding & underspænding til Hvidevarer

January 16

En elektrisk apparat er designet til at køre på en bestemt spænding. Størstedelen af tid, den spænding, der den elektriske nytte leverer til vores huse er konstant, men det kan variere under visse usædvanlige forhold.

Spænding overspænding

Disse kan ske på grund af fejlfunktioner i transmission udstyr, lynnedslag eller utilsigtet lukning af transmission kredsløb på grund af vejret, dyr aktivitet eller andre usædvanlige begivenheder.

Beskyttelse mod spænding overspænding

Dine apparater har mange lag af beskyttelse mod spænding strømstød. Første er der de sikringer og/eller afbrydere i dit hus--de vil "blæse" og afbryde et kredsløb, der bliver overbelastet. For det andet har din større apparater ofte en indre sikring. Tredje, solid-state elektronik har ofte en overspændingsbeskytter (din bærbar strømforsyning har en). For det fjerde, den elektriske nytte har sin egen beskyttelse mod strømstød.

Lav spænding

Lav spænding kan forekomme i periode af tungt elektrisk efterspørgsel (såsom under hedebølger, når klimaanlæg er alle kører). Den elektriske nytte nedsætter lidt mængden af spænding fodres ind i systemet til at kompensere for den store efterspørgsel.

Effekter af lav spænding

Lav spænding er ikke et problem for de fleste apparater. Ældre apparater, der bruger motorer, som køleskabe og tørretumblere, kan være i fare for at få deres motorer overophedning. Nyere apparater, der bruger elektriske motorer har kredsløb, der fornemmer motors' temperatur og slukke apparatet, når det overophedes.

At sikre korrekt spænding

Hvis du har apparater, der absolut skal modtage den korrekte spænding til enhver tid (som følsom elektronik), så bør du anskaffe en "dedikerede" strømforsyning, som vil indgå samme spænding til disse apparater uanset svingninger i spændingen leveres til huset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com