Virkningerne af sover med en natlampe

November 21

Virkningerne af sover med en natlampe

Hvis dit barn er bange for mørke, eller du foretrækker at sove med dæmpet belysning i soveværelset, kan du have installeret en natlys. Mens dette gør en dekorativ tilføjelse til pladsen, er der effekter af sover med en natlampe, at du skal være opmærksom på.

Effekter

Sover med en natlampe kan påvirke en persons søvnmønster, da lyset kan kaste kroppens naturlige sovende ur, ifølge Soundsleeping.org. Kroppen er designet til at sove, når solen går ned, og lyset i et rum vil efterligne solen og "narre" kroppen til at tro, at det er stadig tid til at være vågen.

Ekspert indsigt

Sover med en natlampe ændrer hjernens struktur, og kan føre til depression, ifølge Daily Mail Reporter. Rapporten viste også, at en nat lys i umiddelbar nærhed mens sove kunne resultere i vægt får, og at personer, der arbejdsskift, der ændrer deres traditionelle søvnmønster kan være i risiko for brystkræft.

Overvejelser

Hvis dit barn har problemer med at sove uden at have en natlys i rummet, kan det være en god idé at fjerne eller slukke lyset, når barnet falder i søvn, så at lyset ikke er i rummet den hele tid, dit lille barn sover. Hvis du sover med en natlampe, er en tidsstyret lys en effektiv idé, så din krop og hjerne ikke er udsat for lys hele natten igennem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com