Virkningerne af vand & temperatur på beton

March 30

Virkningerne af vand & temperatur på beton

Beton består af Portland cement, slagger cement, aske, ler, groft sand og klipper blandet med vand. Når vand og materialerne, der kombinerer, forårsager en kemisk reaktion beton til at størkne. Vand og temperatur spille store roller på fasthed eller blødhed af beton. God kvalitet konkrete er forholdsvis billigt, varer lang tid, tåler ekstreme temperaturer og kræver meget lidt vedligeholdelse, hvis korrekt blandet.

Hydrering

Vand og beton bliver en pastaagtige materiale når blandet sammen ved en kemisk proces kendt som hydrering. Portland Cement Association (PCA) siger hydrering opstår, når vand, cement og materialer start bindende med hinanden. Som de binder sammen, størkning begynder og betonen hærder. PCA siger, en stærk, holdbar blanding består af 10 til 15 procent cement, 60 til 75 procent bulk materialer som sten og ler og 15 til 20 procent vand. For meget vand gør cement svag, mens ikke nok vand gør det hærde for hurtigt.

Hærdning

Hærdning hjælper med konkrete hydrering, som forårsager betonen til at hærde, bliver vandafvisende og modstå kulde. Ifølge PCA, skal i rækkefølge for cement til at helbrede korrekt, det forblive mellem 50 og 70 grader F. beton skal hærde inden for et par dage efter der hældes og have tilstrækkelige mængder af vand. Forskellige metoder, der anvendes til at støtte i konkrete hærdning omfatter sprøjtning med vand, der dækker beton med polyethylen gader, der dækker med vand-gennemblødt jute og udbredelse halm og hø i frostgrader.

Koldt vejr

Koldt vejr beton konstruktion består af hælde beton i temperaturer under 40 grader og ikke højere end 50 grader. Hælde beton i temperaturer under 40 grader bremser hydrering proces og stopper endda den kemiske reaktion. Frosne beton har reduceret styrke og holdbarhed og en klumpet udseende, så du ikke skal hælde beton i temperaturer under 20 grader. Entreprenører forhindre frysning beton og reducere potentielle knæk fra hurtige temperaturændringer ved at beskytte området fra elementerne, ved hjælp af varmelegemer og blande cement med varmt vand.

Varmt vejr

Hælde beton i varmt vejr omfatter udfordringer såsom kraftige vinde og hurtig fordampning af fugt. Luftfugtighed reducerer problemerne med høje sommertemperaturer. Entreprenører nødt til at bruge mere vand i deres blandinger, når temperaturen overstiger 70 grader for at forhindre den plast, der anvendes til at line overflade fra krympning og reducere beton revner. NRMCA siger tilføjer koldere vand til blandingen modvirker svind på grund af varmen. Organisationen foreslår også at bruge noget for at blokere vinden og udstyr, som tilføjer fugt i tørt temperaturer, såsom tåge foggers.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com