Virtuelle Closet design

September 27

Hvis du har brug at organisere elementer i dit hjem, er en af de mest effektive måder at gøre det ved remodellering et skab. Og en af de nemmeste måder at remodel et skab er ved at designe et virtuelt skab ved hjælp af gratis programmer, der tilbydes af producenter af skab forsyninger. Ved at klikke på en mus og dragging og opgav assorterede elementer i din virtuelle closet, kan du designe et rum, der fungerer bedst for dig.

Vurdere dine behov

Kig i din nuværende skab og tænke over, hvad der virker og ikke virker for dig. Kan du lide for at hænge det meste af tøjet, men ikke har nok stænger? Har du nok hængende plads men skuffer, der er overstuffed? Nu er det tid til at afhjælpe disse problemer. Tæl, hvor mange par sko du har, så du kan udpege nok plads til at gemme dem. Overveje, hvor meget plads skal du pænt gemme tilbehør. Alle disse aspekter kan indarbejdes i din nydesignede skab.

Tage målinger

Arm dig selv med et målebånd, papir og blyant og begynde at tage målinger af dit skab. Tage til efterretning af gulv-til-loft højde. Måle bredden af døren og hvor meget vægplads er på begge sider af det. Sørg for at gøre det muligt for enhver træ trim omkring døren. Hvis du holder alle aspekter af dit nuværende skab, måle dem, også, så du kan arbejde omkring dem. Bemærk placeringen af lys afbrydere og stikkontakter.

Gå Online

Søg online efter en gratis closet designprogram. Se afsnittet ressourcer for tre selskaber, der tilbyder denne gratis service. Der er mange andre. Begynder ved at browse gennem selskabernes showrooms og design gallerier. Du kan se noget, du kan lide at du ikke havde overvejet.

Den første ting programmerne vil bede dig om at gøre er at "bygge" din vægge, så du ved, hvad der vil passe i dit skab. Du kan også vælge dine reoler materiale og finish du ønsker på hardware som hængende stænger og skuffen trækker. Efter indtastning af dimensionerne af dit skab og vælge dine indstillinger, kan mange programmer du klikke på for at få programmet design et layout, det føles virker bedst for dig. Gå videre og klik der, men føler ikke at du skal holde sig til dette design. For eksempel, kan du tegne et sæt af foreslåede hylder og erstatte det med et dobbelt hænge bar, en stak af kurve, skuffer eller tomme rum hvor du kan installere et spejl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com