Vittigheder til en 40 års fødselsdagsfest

July 26

En 40 års fødselsdag er absolut en grund til at fejre og endnu sjovere for værten og gæsterne, hvis de kan spille et par tricks på æresgæst. Der er en hel del forskellige vittigheder, som du kan spille på din bekendte eller slægt medlemmer. Vælge jokes at din æresgæst vil grine mest bagefter og alle til festen vil nyde sig selv.

Falske stearinlys

Vær ikke bange for at sætte alle 40 stearinlys på gæsten om æres fødselsdagskage og bruge stearinlys, der ikke vil blæse ud. Det gør den fødselsdag dreng eller pige mener, at de ikke længere har nok ånde til at blæse ud et par stearinlys. For fremtidige nydelse, har masser af kameraer og måske endda et par af videokameraer klar. Tænde lys så hurtigt som du kan og arbejde fra midten af lysene i kagen ud. Det vil tage mindre tid, hvis du har to mennesker, der kan arbejde på kagen og få alle 40 af stearinlys tændt før stearinlys smelte væk.

Vittigheder

Fortælle en bred vifte af vittigheder, der vil få din hele festen griner. Enten du eller en anden gæst, som du kender kommer til fest kan oprette en hele komiske rutine for æresgæst. Hvis du skræddersy vittigheder til fødselsdag figuren, vil part gæster finde dem endnu mere sjov. Du kan finde alle slags vittigheder til at fortælle på 40 fødselsdagsfester fra mange forskellige bøger og online sites. Jokes.contentavailable.com har en masse vittigheder rettet mod at dreje 40.

Citater

Sammensætte et par citater, som du kan læse til gæsterne hele natten. Hvis du har en orientalsk tema med kinesisk mad, kan du have fortune cookies lavet med disse forskellige citater i dem. Arrangere en af part aktiviteterne for forskellige mennesker til at læse citater, selv på et tidspunkt, hvor alle sidder og nyde et måltid eller snacks. En hjemmeside, der indeholder mange vittigheder for dem, der henvender sig 40 er thinkexist.com. Mange af det tilbud kommer fra berømte mennesker, som i nogle tilfælde, gør dem endnu sjovere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com