Voksende græs hvor det sner

November 11

Dyrke en sund græsplæne i regioner, hvor det sner præsenterer et bestemt sæt af udfordringer. Det første skridt er at vælge og plante kolde hårdføre græsser. Når græsplænen er etableret, leverer det med den rette pleje i sent efterår påvirker hvordan græsset vil billetpris over vinteren. At identificere og sædekorn problemområder i foråret efter sneen smelter holder græsplæner sund.

Cool-sæson græs

Når voksende græs hvor det sner, Vælg cool-sæson græsplæne græs. Fescues, bluegrass og rajgræs er eksempler på cool-sæson græsser egnet til snedækkede områder med kolde vintre. Der er talrige græs kultivarer udviklet til specifikke klima og vækstbetingelser. Lokale gartnerier, Universitet udvidelse hjemmesider og nationale plænegræs evaluering Program (NTEP) hjemmeside giver oplysninger om den bedste form for græs til din voksende region. Du kan plante græsfrø i efteråret eller foråret. Efterår-plantet græs forbliver dvale under sneen og begynder at vokse tidligt i foråret så snart jorden varmer.

Leaf samling og græsslåning

Fall plænepleje forbereder græs til en lang vinter under en seng af sne. Rive og kassér blade fra træer, landskab. Hvis bladene er tilbage på jorden, kvæle de græs, efterlader pletter af døde eller beskadigede græs. Slå græsset en sidste gang i slutningen af efteråret efter græsset går hvilende og stopper voksende. Indstille plæneklipperen skære højden på 2 eller 2,5 inches. Lange græs kan bøje over på sig selv, kvæler sektioner af plænen.

Gødning og herbicid

Gøde plænen i sent efterår når græsset går hvilende. Gødningen siver ned i jorden og giver ernæring for rødder, at holde græs sund gennem vinteren. Vælg en gødning højt kvælstofindhold. Iowa State University hjemmeside anbefaler at bruge 1 pund af kvælstofgødning til 1000 kvadratfod af plænen. Efteråret er tid for ukrudtsbekæmpelse, også. Vælg en bred-blade herbicid sikker til brug på plæner og græs områder.

Problemer

I områder hvor det sner i vinter, kan græsplæne græs udvikle grå snow mug og pink skimmelsvamp. Formen bliver synlig i foråret, når sneen begynder at smelte. Formen er grimme i foråret, men det generelt går væk som foråret skrider frem. I svære tilfælde, kan mug dræbe sektioner af plænen. For at holde din græsplæne ser sund, rake områder hvor formen har dræbt græsset. Scatter nogle nye græsfrø over steder at udfylde eventuelle nøgne områder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com