Voksende have græs

October 5

Voksende have græs

En sund grøn græsplæne og haven er en kilde til stolthed for boligejere, omkring deres hjem med et grønt tæppe af græs. Selvom ukrudt og skadedyr kan true græs, er start ting ret med en ordentlig såning det første skridt i at skabe en smuk, sund græsplæne, der vil se godt ud år efter år. Seed din græsplæne på en overskyet og vindstille, at beskytte dem mod solens hårde stråler og forhindre frøene fra blæser væk.

Instruktioner

•Till området hvor græsset til at skabe en glat, selv overflade. Fjern eventuelle klumper og gravhøje i jorden og udfylde eventuelle buler eller huller at gøre området niveau. Slippe af med nogen store stykker af vragdele, som sten, ukrudt eller gamle rødder stikker op fra jorden.

•Forbered jorden med en indledende dosis af gødning til at gøre jorden frugtbar, giver græsset frø den bedste chance for succes. Brug et produkt høje fosfor og undgå goedninger, der indeholder ukrudt mordere, som de kan skade og stunt ømme unge græsstrå. Anvende gødningen kun på overfladen af området bliver behandlet og ikke arbejde det ind i jorden.

•Spread frø jævnt i hånden eller ved hjælp af en kommercielt fremstillede seeding enhed, som et hjul frø sprederen eller en hånd caster. Sprede halvdelen mens du går i én retning og den resterende halvdel mens passage tilbage den modsatte vej.

•Anvend en græsplæne rulle hen over frø, let at trykke dem ned i jorden så vinden blæser ikke dem væk.

•Rake jord let at sikre frø har en god dækning af snavs, ved hjælp af en haven rake.

•Kapacitet nyligt seedede området med en dug slange to til tre gange om dagen, men undgå over hydrating det ved at lade puljer af vand til at samle sig på jorden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com