Voksende hortensia i Dallas

April 27

Voksende hortensia i Dallas

Hortensiaer er lacy, blomstringens blooms spænder i farverne blå, pink og lavendel. De er stauder, der vil blomstre år efter år, hvis taget sig af ordentligt. Hortensia tilføje en rolige elegance til et anlagte værftet eller vokser som hække langs fundamentet for et hjem. Voksende hortensia i Dallas, Texas, kræver nogle ændringer i lerjord og regelmæssig vanding takket være Texas solen. Afhængig af den farve, du foretrækker, vil test pH i jorden informere dig om hvordan det skal ændres.

Instruktioner

•Vælge et sted i din værftet, der har fuld sol om morgenen og skygge om eftermiddagen, som hortensia ikke vokser godt i eftermiddagssolen, fordi deres blade vil begynde at visne.

•Amend Texas lerjord med aluminium-sulfat til at opretholde den blå farve. Anvende 2 lbs. i alumimum sulfat pr. 100 kvadratfod. Anbring ikke sulfat i jorden, hvis du foretrækker en lyserød blomst. Plante hortensia i løs, veldrænet jord.

•Sæt hortensia i et hul to gange størrelsen som rodsystemet og på den samme dybde i beholderen. Space hortensiaer 4 fødder fra hinanden for at give dem plads til at vokse. Vand dybt for at mætte jorden, men gør ikke over vandet, som kan forårsage root rot i lerjord.

•Kapacitet ofte nok til at holde blade fra visnende. Install en drypvanding system, hvis det er muligt, for at sikre hortensia får nok vand, især i de varme sommermåneder i Dallas.

•Applicer en blomstrende busk gødning to gange i løbet af den blomstrende sæson. Følg instruktionerne etiket for korrekt brug.

•Deadhead blomstrer når de er ved at forsvinde i farve fordi de nye blomster vil være klar til at blomstre i deres sted. Cut off nogen døde grene og blade i vækstsæsonen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com