Voksende salat i det sydlige Californien

December 23

Voksende salat i det sydlige Californien

Voksende din egen salat kan være en givende og money-saving oplevelse. I det sydlige Californien, denne grønne grøntsager dyrkes ideelt når dagtimerne temperaturer er omkring 73 grader Fahrenheit og når natten temperaturer er omkring 45 grader F. voksende salat i vejret, der er for varmt eller for koldt kan resultere i beskadigede eller bitter blade og langsom vækst. Give din salat med hurtig-afløb, løs jord og en solrig plet i haven, og før du ved af det, du vil blive belønnet med flere afgrøder.

Instruktioner

•Gennemfør jord test til at bestemme pH i jorden i din have. Salat trives i en jordbund med en pH interval mellem 6.0 og 6.5. Afhængigt af testresultaterne, indarbejde kalksten i jorden til en dybde af 7 inches at hæve pH-værdien, eller arbejde i svovl til at sænke det. Nøjagtige ændring beløb for størrelsen af dit plot, bruge vejledningen med jord pH Test kit eller konsultere din lokale kooperativ Extension Service.

•Cultivate jord i en solrige del af haven til en dybde af 6 inches. Arbejde i et lag kompost og en 5-10-10 gødning til at forbedre dræning og næringsstoffer. Målet for jord, der er løs og let falder mellem fingrene.

•Sprinkle frø i rækker, der er fordelt på mindst 12 inches fra hinanden. Soen med en hastighed på 10 frø pr. fod, og let dække frøene med en halv tomme af jord.

•Kapacitet jord omhyggeligt for at sikre du ikke vaske væk frøene. Holde jorden fugtig--ikke våd--hele spiring og dyrkningsperiode. Afhængigt af salat du er voksende, Forvent spiring indstille i inden for tre til syv dage.

•Indstil hvad den gennemsnitlige størrelse er en fuldt udvokset afgrøde af salat du er voksende. Tynde planter for at imødekomme denne størrelse. Inches kan variere fra 4 til 6 inches og 10 til 12 inches afhængigt af salat du vokse.

•Spread økologisk barkflis omkring din salat til at opretholde en cool jordbundens temperatur, fremme jord fugt opbevaring og til at bekæmpe ukrudt.

•Harvest afgrøder når de er fuldt udvoksede. Fjern de yderste blade, eller skære dem ned til kronen, så rødderne kan vokse nye afgrøder.

Tips & advarsler

  • For at gemme salat, vaske det og lad det dryppe tør. Plast-taske; derefter nedkøle det ved 32 grader F og 96% luftfugtighed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com