Vokser jorddækning med sorte muld bedre tomater?

June 26

Vokser jorddækning med sorte muld bedre tomater?

Erfarne gartnere anbefale brugen af barkflis i haven som det undertrykker weed vækst og hjælper med at spare på vandet. Der er fordele ved at bruge sort muld til tomat vækst; nogle af disse kan føre til tidligere og bedre tomat afgrøder.

Grunde til bedre tomat afgrøder

Sort plast barkflis vil absorbere varme og øge jordens temperatur af mindst 3 grader i det tidlige forår. Hævet jordtemperaturer føre til tidligere beskæring. Ved hjælp af sort muld øger tomat udbytte som det stopper frugt rådner på tomat afgrøder ved at forhindre frugter fra at røre ved jorden.

Ekstra fordele af sorte muld

Sorte muld bevarer fugt i jorden ved at reducere fordampning. Gøde jorden før om plast barkflis fører til øget næringsstoffer for tomatplanter som overfladevand ikke vil trænge ind i barkflis for at fortynde den jord gødning niveauer. En af de største fordele ved sorte muld er dens weed undertrykkelse kvaliteter, hvilket betyder mindre arbejde til gartneren, og at tomatplanter ikke konkurrerer med ukrudtet for fugt eller næringsstoffer.

Besparelser

Gøde jorden og æglæggende sort barkflis kan være tidskrævende i første omgang, men du vil høste fordelene, som dine planter vokse. Der er ingen grund til at bruge tid på regelmæssig lugning, og en drop-vanding system vil spare vand forsyninger i varmen sommer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com