Vokser kompost jord anlæg bedre end pottemuld?

April 30

Vokser kompost jord anlæg bedre end pottemuld?

Mest potning jord blandinger er lavet delvist med komposteret jord og andre ingredienser til at skabe en let, god dræning, rige voksende miljø for planterne. For de bedste resultater i container havearbejde, altid bruge en kvalitet pottemuld eller Bland din egen, startende med en komposteret jord.

Betydning

Komposteret jord er blot slutresultatet af nedbrydningen af organisk materiale. De bedste jord er lavet af en lige del kombination af kulstof spørgsmål (tørre materialer såsom tørrede blade, strimlet avispapir og barkflis) og kvælstof spørgsmål (frisk græs udklip, frugt og veggie scraps.) Du kan lave dine egne i løbet af et par måneder ved at indsamle disse materialer i en slags bin eller container og venter for dem at bryde.

Fordele

Kompost jord er næringsrig, mørk i farven og lidt tæt. På sin egen har det ikke den ordentlig dræning til container havearbejde. Bland kompost jorden med vermiculit eller perlite, som begge er mineraler, hjælpe bevare fugten og holder jorden fra komprimering.

Potentielle

Til hængende kurve og tunge containere, der kræver så lys en jord som muligt, bland kompost jord, vermiculite, perlit og sphagnum til en blanding der er magen til mange kommercielle potning jord blandinger. Sphagnum vil hjælpe bulk op af jorden, men holder det løs og lys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com