Vonage Softphone Tricks

November 13

Vonage Softphone er et softwareprogram, der kan bruges på din personlige computer til at foretage opkald. Dette program bruger Session Initiation Protocol til at foretage opkald via forskellige netværk, herunder traditionelle telefonnet og internettet. Softphone har to forskellige audio kompression codecs til levering af tjenesteydelser på bredbånd, opkaldsforbindelse og trådløse forbindelser.

Systemkrav

Minimum software og hardware, der kræves, før du kan gøre brug af Vonage Softphone på dit computersystem omfatter mindst en Windows 98 eller Mac OSX version 10.2 operativsystem, Pentium II 300 processor og mindst 128 MB RAM. Derudover skal du et 16-bit farveindstilling, en 16-bit lydkort og et kabelforbundet eller trådløst bredbånd eller dial-up internetforbindelse.

Lyd Tuning guiden

Guiden giver dig mulighed at justere audio-udgangsstikket på højttalere og mikrofon. For at få den bedste lydkvalitet, Vær forsigtig under audio set-up proces; tavse mens kalibrere mikrofonen, så ingen ekstern støj griber.

Videokonferencer og Auto-konferencer opkald

Videokonferencer og auto-konferencer opkald aktiverer flere mennesker til at deltage i det samme opkald. Videokonferencer understøttes på denne platform for både almindelig telefon og internetopkald. Du kan starte opkaldet via knappen konference på telefonen, eller andre kan bringe dig til et konferenceopkald. Når auto-conferencing er lanceret, kan Softphone fungerer som en standalone conference server, og det fungere på en lokal eller remote maskine.

Andre funktioner

Andre funktioner af Softphone omfatter genvejstaster til hovedfunktioner, værktøjstip, når svævende over elementer i brugergrænsefladen, dynamisk codex udvælgelse, en let-at-bruge menu, nøglefigurer VoiP-teknologi og en intern telefonbog.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com