Vuggevise krybbe instruktioner

October 10

Vuggevise krybbe instruktioner

Mange forældre og bedsteforældre har en vintage enkelt dropside godnatsang krybbe. Disse krybber blev skabt af Lullabye Co i Stevens Point, Wisconsin, og populære i 1960 ' erne gennem i 1980 ' erne. Da virksomheden er ikke længere i business, kan instruktioner være svært at finde for dem, der gerne vil bruge krybbe for et barnebarn kommende weekend besøg eller andre formål. Selv om mange modeller af vuggevise krybbe blev skabt, bør generelle anvisninger finde anvendelse på din krybbe.

Instruktioner

•Locate stabilisator bar. Længden af linjen vil være lig bredden på forsiden af krybbe. Juster det med de øverste hængsler på hovedgavl og footboard i begge ender af den krybbe dropside. Fastgør det ved at stramme skruerne.

Uddelingen den stationære side af barnesengen ved threading en skrue halvvejs ind i hullet i bunden af posten hjørne, der støder op til hovedgærdet. Skub en af de to slidsede beslag på skruerne på stillingen. Fastgør beslaget ved at stramme skruerne. Gør det samme med de andre beslag på hjørne post støder op til footboard.

•Locate, en af fire forår bøjler. Placere det i en af de fire beslag på madras rammen og bruge en hammer til at fastgøre den på plads. Gør det samme med de andre tre kilder på hvert hjørne. Placer madrassen støtte foråret i bås med den flade side op. Guide til bøjler til ophæng-kroge på begge ender af krybbe.

•Sæt hver af de fire hjul ind i hullerne i bunden af den krybbe Hjørnestolperne. Derefter justere dropside langs siden af barnesengen, positionering release bar så det er mod indersiden af krybbe.

•Locate stok-formet stangen. Placer det gennem åbningen i toppen af dropside og ind i hullet på den øverste låsen af hovedgærdes hjørne post. I bunden af stok stang, placere en tilspidset foråret på stangen, over bunden jernbane. Den lille ende skal op. Derefter placere stangen gennem hullet i bunden jernbane. Under bunden jernbane, skal du placere en anden tilspidset foråret på stok stang med den lille ende ned. De store ender begge kilder skal være placeret mod bunden jernbane.

•Gentag trin 5 til at vedhæfte den modsatte ende af dropside til hjørne post af footboard.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du bruger ældre barnesenge og dropside Krybber, der kan forårsage sikkerhedsproblemer. Altid være sikker på at den krybbe forsamling er sikker før brug og ikke forlader et barn uden opsyn mens vågen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com