VVS installationsinstruktioner

May 17

VVS installationsinstruktioner

Installere en ny ovn eller Air-condition er ikke et projekt for de fleste gør-det-selv, men nøje planlægning og vælge en opvarmning og afkøling system er en vigtig del af hjem forbedring eller nye hjem byggeri. Med en lille smule af forskning, kan du vælge et system, der er lige ret til dit hjem.

At vælge et System

Der er ingen one-size, "bedste" HVAC-system; hvad du bør installere afhænger af en række faktorer. Det første skridt i at vælge den korrekte varme, ventilation og klimaanlæg (HVAC) til dit hjem er at bestemme din opvarmning og køling behov for British thermal enheder eller BTUs. Der er mere til bestemmelse af opvarmning og afkøling behov end blot gætte baseret på et hjems firkantede optagelser. En HVAC entreprenør gør dette baseret på dit hjem design, volumen, air valutakurs og klima. Når den varme belastning beregnes, vil du vide, hvor stor en vandvarmer og Air-condition skal du.

Selv om brændstofomkostninger er naturligvis variable, er det muligt at komme op med en god fornemmelse af hvor meget din månedlige varmeregning bliver når du kender din varme ladning. Formlen indebærer at vide, hvor mange BTUs en bestemt form for energi giver pr. måleenhed samt varme-grad-dages data for dit område, som angiver varmen energiforbrug for et område over tid. For eksempel en kilowatt-time (kwh) af El giver 3,412 BTUs, mens 100 cubic-fødder (ccf) af naturgas giver 103.000 BTUs. Da du kan forudsige, hvor meget en kilowatt-time el omkostninger vs en kubikfod for naturgas og hvor mange BTUs kan du forvente at forbruge, kan du sammenligne forskellige opvarmning og afkøling planter for at vurdere, om en dyrere enhed kan være mere omkostningseffektiv i det lange løb.

Hvis du ønsker at bruge centrale klimaanlæg, se nøje på en tvunget luft HVAC-system. I et tvunget luftsystem, en blæser tilsluttet ovnen tvinger varm luft gennem kanalerne ind i et rum og trækker afkølet luft tilbage gennem tilbagevenden registre til ovnen hvor det opvarmes og genanvendt. Installere en tvunget-air system betyder kører en serie af galvaniseret stål kanalerne bag vægge og på toppen af lofterne for dit hjem.

Varmt vand er også brugt til opvarmningsformål, både som væske og damp. Et varmt vandsystem anses en "lukket" system, fordi det samme vand bruges igen og igen, cirkulerer gennem rørene i år. Et dampsystem er "åben" fordi damp forsvinder ind i rummene, som de er opvarmet. Varmt vandsystemer har ikke ovne; i stedet bruger de kedler. Varmt vandsystemer kræver ofte elektrisk-cirkulerende pumper til Sørg for, at varmen spredes jævnt.

Varmepumper er komplekse enheder, der fungerer hovedsageligt som reversible klimaanlæg, arbejder bedst i områder hvor temperaturen ikke falder under 15 grader. De udnytter princippet om, at væsker tendens til at absorbere varmen som de udvide til gasser og afgiver varme, som de komprimere. Som klimaanlæg og køleskab kræver varmepumper kølemiddel kemikalier, spoler og kompressorer. De arbejder meget gerne varmluft systemer med kanalerne og ventilationskanaler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com