Wainscotting instruktioner

June 1

Wainscotting tilføjer en robust velbygget look til indersiden af dit hjem. Det er en attraktiv metode til at beskytte nøgne vægge mod fingeraftryk, dings og ridser. Wainscotting kan være lavet af træ, gips og endda marmor. Beadboard er den billigste type og bruges bedst i små, smalle steder såsom gangarealer og toiletter. Paneled wainscotting er mere formelle udseende og ideel til spisestuer og dagligstuer. Det er normalt mere detaljeret i design og ikke kun beskytter væggene fra scuff mærker, men skaber en poleret, færdigt look.

Instruktioner

Reglerne for Design til at overveje før starten

•Følg reglen om tredjedele når du planlægger hvor de kan anvende de fleste wainscotting. Planlæg at anvende wainscotting 3 fødder højt på en 9-fods mur. To tredjedele af vejen op er ideel til en spisestue med en plade jernbane langs toppen af wainscotting.

•Opret en ensartet look af balance ved at holde paneler samme bredde, når du anvender paneled wainscotting. Appellere til kit-beslutningstagere, der bruger særlig software til at finde ud af, bedømmelseskomite dimensioner, der arbejder for dit værelse. Beadboard wainscotting lameller er forud skårne til en ensartet bredde.

•Measure stol skinner til top dine wainscotting rundt i lokalet. Gør det samme med sko molding for hvor bunden af wainscotting og gulvet mødes.

Anvende Beadboard Wainscotting

•Klippe segned boards til den ønskede længde med en miter så. Placer en cut bestyrelsen lodret mod muren. Hold en lang niveau mod væggen vandret mod toppen af bestyrelsen. Trække et niveau layout linje langs væggen. Gentag hele længden af rummet.

•Begin installation på en krog i væggen. En, der rager ud er at foretrække, men du kan starte med en indvendig hjørne. Anvende lim på bagsiden af en wainscotting hjørne stykke. Hold fast på plads mens sømning det på væggen.

•Applicer vandrette strimler af lim til væg og sted beadboard mod væggen lodret, et stykke ad gangen. Passe hver tungen i rillen. Kontroller, at toppen af brædderne er afstemt langs linjen layout.

•Nail hver bord plumb mod væggen. Pund mindst to negle, en øverst og en nederst. Du kan £ en i midten, hvis bestyrelsen er lidt bøjet. Sørg for at skære brædderne omkring afsætningsmuligheder.

•Lay målte stol jernbane på øverste kant af wainscotting hvor det møder linjen layout. Søm stol jernbane ned i lodret beadboard planker. Opfølgning af sømning længe støbning strimler mod beadboard direkte nedenunder stol jernbane. Komplet trin for længden af rummet. Brug samme fremgangsmåde med sko molding langs bunden hvor beadboard møder gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com