Walk-In Closet Design Idéer

December 11

Walk-in-garderobeskab kommer i forskellige størrelser, med den mindste kun giver plads til en enkelt person til at stå og nogle af de største er på størrelse med værelse. Når du konfigurerer en walk-in closet, skal meget af design følge fra størrelsen af skabet. Så pæn som siddepladser kan være i en walk-in closet, det passer ikke ind i de små. Ligeledes, den mere plads, der er i et skab, de flere egenskaber det kan have, såsom et påklædningsområde.

Lille størrelse Walk-In Closet ideer

Lille walk-in skabe mulighed at indtaste, stå og lukke døren, men derfra er der meget andet er muligt. En lille walk-in closet egner sig ikke til bænke eller siddepladser, og derfor let tillader ikke dvælende. Den lille walk-in closet giver dig mulighed for et privat rum til at skifte tøj, men stadig kræver omhyggelig planlægning for at sikre, at rummet er brugt effektivt, som der er normalt ingen affald.

En lille walk-in closet generelt har tre massive vægge og en mur med en dør, optage det meste af væggen. Da funktionalitet er hovedformålet med en lille walk-in closet, forlade området center klart at have plads til at få adgang til alle væggene. Gå lodret med opbevaring. Stable opbevaring og placere hylder hele vejen op til loftet. Hænge kroge på vægge, der ikke har plads til reoler til at hænge bælter, tørklæder og slips.

Medium størrelse Walk-In Closet ideer

I medium størrelse skab er der plads til at gå rundt i rummet. Det kan opdeles i forskellige rum og funktioner på samme måde som et lille værelse. I en medium størrelse walk-in closet er der plads til komfortabelt tilføje en bænk eller andre siddepladser. Hvis du placere din storage godt i en medium størrelse skab, kan du oprette et beskedent påklædningsværelse plads.

Hvis du har et større centralt område i skabet, placere en bænk, helst en med opbevaring. Dette kan hjælpe når de lægger på sko. Vedhæft et spejl til døren, så du kan prøve på mange outfits og tjekke dem uden at forlade skabet. Overveje at placere et fritstående reol, der er tilgængelig fra begge sider bag bænken. På disse center hylder, gemme enten foldet tøj eller sted kurve fyldt med forskellige typer af smykker eller tilbehør. Sted kroge på siderne af reol til at gemme bælter eller lange halskæder. Opløfte T-shirts og andre casual tøj og placere dem i kurve. Hvis du har både værelse og en stikkontakt i væggen, montere en halv størrelse strygebræt på væggen og oprette en Strygestationen.

Stort Walk-In Closet ideer

Et stort walk-in closet har masser af plads og er ofte næsten så store som et soveværelse, hvis ikke større. Et stort walk-in closet er undertiden benævnt et påklædningsværelse og forventes at være en del af en master bedroom suite. Disse store skabe kan omfatte vinduer eller ovenlysvinduer.

Separate store skabe i rum med forskellige formål. Gøre et sko område med sko opbevaring, sko pleje elementer og en komfortabel bænk. Placere en forfængelighed spejl med et bord og stol til en makeup station. Hvis du har windows, skabe et bestemt vindue sæde rum til afslapning. På kanten af rummet, brug matchende brugerdefineret closet opbevaring til at holde alt pæn. Sørg for at oprette en tredobbelt taske vaskeri hæmmer at adskille tøj til vask uden at forlade rummet. Disse er især nyttige, når de har hjul.

Sørg for at overveje belysning til skabet. Et stort skab behov en rigelig mængde af belysning. I en luksus skab, bruge en lysekrone som en centerpiece tilføjer et strejf af elegance, mens forsænket belysning i hylderne og loft kan lys enkeltelementer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com