Walk-In fryser sikkerhed

December 25

Walk-In fryser sikkerhed

Mens walk-in frysere bevise velegnet til opbevaring af letfordærvelige fødevarer, udgør de også en risiko for dem, der bruger dem. Glider og falder eller bliver fanget i ugæstfrie vilkår er to eksempler på ting, der kan ske, når du indtaster en walk-in fryser enhed. Heldigvis, med tilstrækkelig sikkerhed forberedelse, kan du undgå at finde dig selv i en situation, farlige eller endda fatale.

Forberedelse

Før du går ind i fryseren, er det vigtigt at forberede dig til betingelser inde. Kondens og is kan udvikle sig i en walk-in fryser. Tøj, såsom en frakke, handsker og en hat, vil beskytte dig mod de lave temperaturer, og støvler eller sko med skridsikre såler kan hjælpe dig med at undgå et fald. En to-vejs radio vil tillade dig at kommunikere med en anden person på ydersiden af fryseren. Kontrol af radioen batterier og receptionen før paaberaabe sig det er altid klogt. At sikre, at fryseren låsen fungerer korrekt er en god sikkerhedsforanstaltning. Har nogen vente udenfor, når du går i den første tid til at sørge for du kan komme tilbage. Altid huske at meddele nogen, som du vil arbejde inde i apparatet, hvis noget går galt. Hvis du planlægger at gå ind og ud af fryseren gentagne gange, spørge nogen til at tjekke om du hver time for at sørge for du stadig fungerer. Hvis det er muligt, have nogen med dig når du først indtaste fryseren til Sørg for, gulvene ikke er glatte og snuble farer ikke er til stede.

Inde i fryseren

Én gang inde i fryseren, det er vigtigt at træde varsomt, så du ikke vil glide og falde. Vride og bøje i mærkelige vinkler kan skade din ryg eller andre muskler, så undgå disse typer af bevægelser. Hvis du støder på tunge løft, er det bedre at kalde nogen for at komme og hjælpe dig i stedet gøre det alene og sårer dig. Når flyttekasser rundt, undgå at anbringe noget i gang plads, der kan være en udkobling fare.

Oplysninger om nødsituationen

Hvis du begynder at glide, er det vigtigt at få fat i noget stabil til støt dig selv. Prøv at være opmærksom på hvad du snuppe, så at du ikke trække bokse på toppen af dig selv. Hvis du skade dig selv mens i fryseren, skal du ringe til hjælp på din to-vejs radio straks. Prøv at undgå at flytte rundt meget, indtil hjælpen kommer, at forhindre yderligere skade.

Vedligeholdelse

En måde at holde ulykker sker mens mennesker er i walk-in fryseren er at udføre regelmæssig vedligeholdelse for at holde betingelser så sikkert som muligt. Holde gangbroer klar og gratis for at snuble farer er vigtigt. Nogen skal inspicere gulvet tærskel og plader til at sørge for de ikke udgør et problem. Døren låse bør også kontrolleres med jævne mellemrum for at sikre god orden. Enhver is, der ophobes på gulvet bør flishugges væk og fjernet. Områder af gulvet, udvikler kondens bør dækkes med en gummimåtte til hindre gled. Hvis Kondens er et problem, kan forseglingen på døren utæt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com