Wall Deco ideer

May 22

Når du ønsker at ændre føler og design af en plads fra en nøgne hvide palet til at vise karakter og stil afspejler din design smag, henvende sig til væg udsmykning. Væg udsmykning trækker i de elementer, der gør et værelse sin egen ved at fremhæve dens funktioner som en dekorativ kulisse til designtema. Udforske måder at væg udsmykning kan omdanne et værelse.

Maling

Føje farve til en væg eller varmer op en neutral tone straks ændrer stemningen i et rum. Der er mange typer af maleteknikker og maling finish, som kan føje rettigheden toner og fremhæver til dit værelse. En faux finish med maling vil tilføje dybde og interesse til en almindelig malet mur. Brug faux maleteknikker, at koordinere med dit værelse design til værelse dimension og en tidløs fornemmelse. Det tager ret malet vægmaleri at give en rummets indretning, den rigtige pop og pizzazz. Ikke for stort, ikke for lille, placeret perfekt som et knudepunkt eller som baggrund for et opholdsområde--denne type wall deco er en permanent måde at tilføje en dekorativ accent til et værelse.

Tekstur

Føjer tekstur til en væg skaber en tredimensionel wall deco løsning. Stuk, gips og andre væg behandlinger tilføje relief design til en væg. Tekstureret væg finish kan anvendes i ensartede mønstre eller som fri-form, udefineret væg finish.

Tekstiler

Dekorere væggene ud over maling og tekstureret finish bringer i materialer, som tilføjer farve, design og interesse til væggene. Tilføj tekstiler som vægkunst ved at strække fantastiske stykker over en træramme. Arrangere disse stof paneler i træk eller hænge dem i et design mønster på væggen.

Billeder

Arrangere billeder i rækker eller grupper på en mur at fremvise dem som wall deco. Naturfotos vil tilføje naturskønne udsigt over udendørs, og favorit fotos kan dekorere vægge for at bringe behageligt minderne.

Illustrationer

Dekorere en væg med tre-dimensionelle kunst vil gøre en fed, dramatisk erklæring. Væg skulpturer af metal, træ og plast i abstrakt, arabesk eller blomstermotiver former kan blive omdrejningspunktet for rummet.

Tapet og grænser

Tapetsering en væg behøver ikke at være begrænset til at dække hele væg overflade eller halvdelen af væg med tapet--kan du bruge tapet som paneler af kunst til at dekorere væggen. Fremvise tapet af afstanden strimler på en væg malet i en supplere farve, eller anvende dele af det på en væg i en abstrakt mønster og derefter ramme hvert stykke med smal træ trim malet eller bejdset i en komplementære farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com