Wallenstein BX 60 flishugger Specs

July 7

Flishugger Wallenstein BX60 er traktor monteret, hvilket betyder, at hitch-system af traktorens understøtter maskinen mens power take off (PTO) af traktoren giver magt. Ved at udnytte den traktor magt, undgås kravene omkostninger og vedligeholdelse af en separat motor. BX60 fungerer på små til mellemstore traktorer.

Traktor krav

Wallenstein BX60 arbejder med en bred vifte af traktorer spænder fra 22 til 100 hk. BX60 monteres på traktorer med enten kategori én eller to tre-punkt-slæbekroge. PTO forbindelsen til traktoren er beskyttet af en shear bolt. Denne bolt er designet til at bryde hvis flishuggeren syltetøj for at forhindre skader på traktoren.

Flishuggeren System

Cutting system af de BX60 funktioner tre 11 tommer lange vendbare knive monteret på en 30-tommer diameter rotor. Knive er aftageligt for skarphed. Begge kanter af knive er skærpet. Når den første kant får kedelig tilbageføres knive til at tillade længere drift mellem den nødvendige for kniv slibning ned tid. Flishuggeren håndterer grene og træstammer op til 6 inches i diameter og træ plader op til 9 inches lang. Samlingen blade trækker materialet til shredder at skabe en selvstændig fodring system.

Fysiske Specs

Wallenstein BX60 er 5 fod lang og bred. Toppen af decharge faldskærm af flishuggeren er 84 inches off jorden og roterer i 360 grader for at sprede de tilhugget materialer. Flishuggeren vejer 850 lbs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com