Weed & græs mordere, der er sikre for blomsterbede

April 4

Weed & græs mordere, der er sikre for blomsterbede

Det er nemt at finde effektive ukrudt og græs mordere. Hvad er ikke så let at finde effektive ukrudt og græs mordere, der er sikre at bruge i blomsterbede. Der er tre typer af disse. Først er en ukrudt og græs killer, der betyder kun, at det er formuleret til at dræbe ukrudt uden at skade blomster og andre venlige planter. Andet er en ukrudt og græs killer med gødning. Den tredje type er økologisk græs og ukrudtsmiddel, som er miljøvenlig og sikker at bruge omkring pets.

Amaze græs & ukrudt Preventer2 af grønt lys

Amaze græs & ukrudt Preventer2 er et meget populært valg for mange husejere, der ønsker at fjerne ukrudt uden at skade deres blomster og andre venlige planter. Dette ukrudt og græs killer er meget effektive på flere forskellige typer af ukrudt, herunder fælles Portulak, crabgrass, lambsquarters og andre Bredbladet og græsklædte ukrudt. En af de ting, der gør dette produkt så populært er, at det kan blive sprøjtet over prydplanter. Det er også sikkert at bruge på græsplæner og blomsterbede. Når du anvender Amaze & ukrudt Preventer2, skal du vande Amaze for det at blive aktiv. Gennemsnit, dette ukrudt og græs killer bliver effektiv for fire måneder før det skal genanvendes. Ikke alle hjem forbedring Centre og planteskoler bære dette produkt, men du kan nemt købe det online.

Blære sig Weed forebyggelsen med strålende blomstrer gødning

Hvis du er på udkig efter en all-in-one ukrudt og græs killer plus gødning, skal du blære sig Weed forebyggelsen med strålende blomstrer gødning. Hvad gør dette produkt unikke er, at det ikke kun forhindrer ukrudt vokser i op til tre måneder, men det også befrugter planterne og blomster så at de vil danne smukke farver og stærkere rødder, der hjælpe med at forhindre skader fra insekter og sygdomme. Du kan trygt bruge blære når som helst i løbet af året i prydplante og blomsterbede. Du kan også trygt bruge det omkring jordbundsdække, buske og træer. Som navnet antyder, er denne blære produkt en forebyggelsen. Det vil ikke dræbe eksisterende ukrudt. Når blomsterbedet er luget, vil blære sig Weed forebyggelsen fjerne enhver ny ukrudt, før de har en chance for at vokse. Når de anvendes som anvist, er der lille chance for brænding eller overfeeding jeres blomster.

WorryFree økologisk græs og ukrudtsmiddel

WorryFree økologisk græs og ukrudtsmiddel er en øko-venlig ukrudt og græs killer. Det økologiske ingredienser er biologisk nedbrydeligt, og det er sikkert at bruge omkring pets. Denne økologisk græs og ukrudtsmiddel vil hurtigt fjerne uønsket ukrudt på indkørsler, terrasser, prydplanter og blomsterbede, og det kan bruges i både cool og varmt vejr. Dette produkt, det ikke vil pletter beton eller mursten. Den eneste ulempe til dette produkt er, at det kan være nødvendigt at blive anvendt to gange før det vil dræbe de hårdere, mere stædig ukrudt. Denne lille sag kan dog blive overset, når du ved, at du bruger noget organisk, der ikke lægger skadelige kemikalier i jorden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com