Weedeater trimning værktøjer

November 15

Weedeater trimning værktøjer

Weedeater trimning værktøjer gør kort arbejde ud af at skære ukrudt og græs som vokser i områder, der plæneklipperen ikke kan skære. Streng trimmere har en klippehoved med nylon snore, som spin hurtigt for at skære væk vegetation. Forskellige størrelser og stilarter af disse trimmere gør dem værdifulde værktøjer at have uanset størrelsen af din værftet.

Magt

Weedeater trimning værktøjer er tilgængelige i batteridrevet Akku, med ledning og gas powered versioner. Batteridrevet og trådede modeller er let og er et godt valg til mindre græsplæner. Batteriet typisk fungerer trimmeren i ca 30 minutter, men kan tage flere timer at genoplade. Ledning weedeaters er et godt valg, hvis du har stikkontakter inden for rækkevidde af din forlængerledning. Til større plæner er gasdrevne modeller et bedre valg. De vejer mere, men de er også i stand til at skære større ukrudt end deres letvægts modstykker.

Aksel og klippehoved

Nogle modeller af weedeaters har lige skakter. Disse er gode for høje brugere og de er også praktisk for trimning under buske. Modeller med buede aksler tendens til at være lettere for kortere folk til at betjene og ofte er billigere. Disse modeller er ofte lettere at betjene fordi de har tendens til at veje mindre. Nogle modeller af streng trimmere har fleksible ender, der gør det muligt at dreje akslen til præcise kant opskæring. Andre modeller har split aksler, der er let at ændre koblinger til bytte ud ukrudt trimmer til løvblæsere, græsplæne edgers og andre værktøjer.

Skærehovedet typisk har en spole af nylonsnor, men nogle modeller bruger to enkelte stykker af ledning til at skære ukrudtet. Mest spoolet modeller har en bule-feed funktion, der tillader den erhvervsdrivende til at trykke på skærehovedet for at fremme mere ledning.

Sikkerhed

Hver model har en sikkerhed shield, der afbøjer græs og ukrudt væk fra operatøren. Alle de større og nogle af de mindre modeller har en bærerem til at hjælpe operatør balance værktøjet. De fleste modeller har en nødsituation cut off switch, der afskærer strøm til motoren, når operatøren frigiver det. Operatørerne skal bære beskyttelsesbriller, lange bukser, lange ærmer og beskyttende sko, som de bruger streng trimmere.

Vedligeholdelse

Elektrisk trimmere har brug for lidt vedligeholdelse end periodisk rengøring. Gas modeller har brug for et nyt tændrør hvert år at gøre dem lettere at starte, og du skal skifte olien i dem med jævne mellemrum. Alle trimmere har brug for en visuel kontrol til at kontrollere for brudt sikkerhed skjolde. Hvis weedeater har luftfiltre på motoren, de har brug for rengøring og udskiftning. Gemme weedeater trimning værktøjer i et rent, tørt område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com