Western tema udsmykning idéer til stuer

November 17

Western tema udsmykning idéer til stuer

Indarbejde din passion for det vilde Vesten eller land vestlige livsstil i din dagligstue ved at dekorere med vestlige tema. De præcise elementer du vælger vil afhænge af formalitet af indretning du ønske om og hvilken del af den vestlige kultur du ønsker at fokusere på. Casual laden-inspireret stue indretning varierer stærkt fra formelle cowboy-inspireret indretning.

Farver

Bruge neutral jord-tone farver som base for din stue indretning til at passe ind i den vestlige tema. Beige vægge kunne repræsentere støv og tumler ukrudt fra en cowboy sporet eller gaderne i det vilde Vesten. Grøn kan arbejde så godt, som det er minder om kaktus og andre ørken planter. Brændt orange kunne repræsentere solnedgangen eller gul kan tjene som en påmindelse om vilde blomster. Indarbejde lysere farver, såsom rød eller blå, i indretning gennem brug af tilbehør.

Grundlæggende

Gamle, rustikke udseende træ møbler som bænke, sofaer, stole, sofaborde eller cedar kister kan tilføje en autentisk udseende. Overstuffed brun læder eller ruskind sofaer og stole er også ideel til en western-tema stue. Omfatte en gammeldags bar i det ene hjørne af stuen, hvis du har plads eller lyst til en bar, som det kunne sætte scenen for en gammel west saloon type vibe. Trægulve er ideel til en vestlige stue.

Tilbehør

Kreativ brug af tilbehør vil sætte scenen og binde den vestlige tema sammen. Varme i gulve og tilføje farve med vævede tæpper, at Native American design. Scatter puder på sofa og stole at indarbejde broderet mønstre, eller bruge lommetørklæder i rød eller blå til at dække puder. Boot-formet vaser eller lamper vil tilføje til dit tema. Smedejern cowboy silhuetter kan også tjene som hylde indretning eller lampe baser. Bruge Petroleum lamper eller hænge sconces, der minder om antikke lanterner. Bruge kaktus, vilde blomster eller ørken planter til at sætte fut i rummet og indføre farve. Oprette en reel sadel på et stativ eller lille bænk, hvis din vestlige indretning er koncentreret på cowboys.

Wall Decor

Hænge en autentisk vogn hjul på væggen, hvis din vestlige tema er vinklet mod rustikke, antik indretning. Gammeldags "ønskede" plakater kan være autentisk eller du kan oprette dine egne med billeder af din familie og venner til en finurlig touch. Blæse op billeder af gamle vest for at hænge på væggen eller vise vævede tæpper eller antikke tæpper.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com