WF1CB Frigidaire PureSource RG-100 vand Filter Specs

April 22

Mange køleskabe har bekvemmeligheden af en ismaskine samt is og vand dispensere. Vand og is til at smage deres bedste og fjerne uønskede kemikalier fra vandet, er filtre nødvendige. WF1CB Frigidaire PureSource RG-100 vandfilter virker i Kenmore og Frigidaire Energy Star kompatibel køleskabe fremstillet efter April 2001.

Køleskab modeller for WF1CB

Modellens Frigidaire PureSource vandfilter WF1CB passer i de følgende køleskab modeller: FRS23KR4A, FRS23R3A, FRS26R3A, FRS23R4A, FRS26KR4A, FRS26R4A, MRSR25V4A, MRSR25X8A, MRSR25V5A og MRSZ28X8A. Køleskab model numre er typisk placeret på indersiden af køleskab side af enheden.

Hvad WF1CB betyder

Dette vandfilter reducerer partikler (klasse III) af mere end 98 procent og klor (klasse I) med mere end 96 procent. Det fjerner ikke fluor. Filteret er testet og certificeret af National sanitet Foundation, eller NSF International, for ydeevne og kvalitet under NSF/American Institute ANSI (National Standards) standard 42. NSF International er en organisation, der udvikler offentlige sundhedsmæssige standarder og certificering for at beskytte mad, vand, sundhed og forbrugerprodukter. ANSI fremmer frivillig konsensus standarder og overensstemmelsesvurdering vurdering systemer, og sikrer deres integritet.

Udskiftning tidsplan

I gennemsnit, bør dette vandfilter udskiftes hvert halve år, afhængigt af brugen. Mange køleskab modeller har en "Skift filter" lys, der angiver, hvornår det skal udskiftes. WF1CB vandfilter er i fryseren side af apparatet. Det har blå spidser og sidder inde i en hvid plastik kop, der skal skrues komme til filteret.

Alternative filtre og omkostninger

Følgende er modelnumre af vandfiltre, der er kompatible med PureSource vandfiltre: WF1CB, SWF1CB, RG-100, RF100 og NGRG 2000. Omkostningerne ved disse vand filtre intervaller mellem $25 til $30 i oktober 2011.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com