Whirlpool Cabrio skive fejl kode F1

January 17

Whirlpool Cabrio skive fejl kode F1

De Whirlpool Cabrio skive indeholder mere end 20 forskellige fejl koder, løse fejl med skive flere funktioner, herunder elektriske problemer, vandproblemer og grundlæggende vedligeholdelse behov. "F1" fejlkode forhindrer vaskemaskinen i drift og er en af de største fiaskoer, der opstår med enheden. Denne fejl kræver reparation, nye dele og sandsynligvis service fra en uddannet professionel.

Identifikation

Den Whirlpool Cabrio egenskaber en lille LCD skærmen så kun en del af fejlkoden vises på et tidspunkt. For fejl "F1" først blinker "F" på skærmen, efterfulgt af "1". Når fejlen opstår for første gang, kan det ledsages af højt bip.

Fejl kode Definition

Ifølge Appliance dele hurtig, er fejlkoden defineret som en "primære kontrol fiasko." Det betyder, at den lille computer installeret i vaskemaskinen har undladt at sende, modtage eller kommunikere med andre dele af vaskemaskinen.

Nulstille koden

For at stoppe den blinkende og bipper på vaskemaskinen, hold ned knapperne "Start" og "Stop" i 60 sekunder. Hvis dette ikke virker, frakobler vaskemaskinen for 30 sekunder og det tilbage det eller lade det unplugged da det er ubrugeligt.

Dele

Det største problem er med den maskine kontrol forsamling. Denne hele del skal udskiftes. Afhængig af din model, priserne spænder fra $150 til $260, fra 2011.

Proces

Installation af den nye maskine kontrol forsamling, kræver manuel installation og åbne vaskemaskinen selv. Hvis du aldrig har taget fra hinanden eller repareret en spændeskive, stille en professionel service og pleje. Kontakt Whirlpool support for yderligere oplysninger om reparation og garanti.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com