Whirlpool Duet GHW9100LQ0 vil ikke starte

March 19

Whirlpool GHW9100LQ0 er en forbruger-grade front-loading skive. Denne Whirlpool Duet vaskemaskine er beregnet til brug i hjemmet. Skive funktioner omfatter auto vandstanden, højeffektiv vask system, automatisk temperaturkontrol og en elektronisk Kontrolpanel. Over tid, kan dit Whirlpool vaskemaskine ikke fungere i dets tilsigtede måde, som ved at undlade at starte. Hvis dette er tilfældet, kan du foretage fejlfinding af problemet på egen hånd.

Instruktioner

•Kontrollér stikkontakt til at bekræfte, at vaskemaskinen sikkert er tilsluttet stikkontakten. Hvis det er tilfældet, kan du teste outlet med et andet elektronisk element til at bekræfte, at stikkontakten fungerer.

•Åbn og lukke døren på vaskemaskinen. Hvis det ikke er fast lukket, vil maskinen ikke starte. Hvis du har forladt døren åben efter tidligere belastningen, skal du åbne og lukke dør.

•Look på kontrolpanelet for at bekræfte, at en vask er blevet valgt. Når du har valgt en cyklus skal "HOLD til START"-knappen trykkes fast i ét sekund. Hvis du ikke gør det, vil maskinen ikke starte vask.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com