Whirlpool ejendom ETW4400VQ specifikationer

March 17

Whirlpool ejendom ETW4400VQ er en udgået model af top-loading skive i November 2010. Denne økonomi skive, solgt i løbet af regnskabsåret 2008 model fastholder op til en 5 års garanti fra producenten. Consumer Reports bedømt denne vaskemaskine i top fem i sin økonomi klasse i løbet af regnskabsåret 2008.

Dimensioner og vægt

Ejendom ETW4400VQ er en forholdsvis tung spændeskive, vejer 225 lbs. når den er tom. Når fuld af vand, det vejer ca 350 lbs., plus den ekstra vægt af vaskeri load. Whirlpool ejendom ETW4400VQ måler næsten 44 inches høj, 27 inches lang og 26 inches dyb. Denne skive skal sidde et minimum af omkring 6 inches fra væggen under anvendelse eller opbevaring, så det kan dræne nemt. Den interne badekar har en 3.2-cubic-mund kapacitet, der vil nemt passe alt op til en queen-size Talsmanden. Interne karret udelukkende er fremstillet af hærdet porcelæn med en plastic shell. Den plast shell lægger til karret i tilfælde af brud eller lækager og for at gemme boligejer fra et oversvømmet gulv.

Udseende

Whirlpool ejendom ETW4400VQ kommer i æggeskal hvide eller beige. Sort modeller var tilgængelige direkte fra fabrikken, men Whirlpool anså dem for en specialordre og opkrævet ekstra. Ligesom alle top-loading skiver, denne skive døren sidder på toppen af maskinen og elevatorer til brug. Porcelæn badekar har pletter af sort og grå maling, med snesevis af huller langs siderne for bedre dræning under spin cyklus. Vaskemaskinen har en facade af 1/4-inch ark metal, skruet på til nem fjernelse og vedligeholdelse.

Funktioner

Som en økonomi model vasker har ejendom ETW4400VQ snarere "skelettet" funktioner. Det har soft-touch knapper, i modsætning til hård plast eller metal knapper. Disse gummi knopper kan bære hurtigt med tung brug, men du kan erstatte dem nemt ved blot popping ud knop og erstatte den med en ny. Denne vaskemaskine indeholder en blegemiddel/stof skyllemiddel cup for sekundære frigivelse under vask. Det tilbyder 10 forskellige cyklusser, lige fra en cyklus, der er passende for sarte emner til et specielt til større ting som tæpper eller oversize håndklæder. Du kan indstille en forsinkelse på op til to timer på denne model.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com